Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etkileyici Resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jizıs krayst da türktü.
.
.
.

artık değil.

[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!

[Bu mesaj Rebelution tarafından 14 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ekrana her baktıımda resim uçuşuyo gözüme gözüme üstüme üstüme gelio yaaa!! bak şimdi ekrana bakıcam....hoop yine çıkıyo..bundan sonra bilgisayara her baktığımda barış manço yu görücem=)bence barış manço o .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
hz..İsa:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
ya gözlerimi kapıyorum sadece sipsiah bişi çıkıo bune be kara delik[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
@mike
hocam gözlerini çok fazla sıkma gözlerin kapalıyken burnunun ucundaki odakta beliren resmi bekle.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Bunun Atatürklüsüde vardı.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"

[Bu mesaj Chasten tarafından 15 Aralık 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben uzun süre bişey görmedim sonra resmi kaydedip negatifini aldım öyle görebildim anca..
bide 4 nokta mı 3 nokta mı arkadaşım lütfen..[signature][hline]harbi?
  • Yeni Oluştur...