Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-mail adresi (walla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şiteye e-mail imi walla dan wermiştim ama 1 hafta oldu hala şifrem mail e gelmadi walla dan mail verip şifresi gelen var mı yoksa bunda da mı sorun var (mynet te olduğu gibi) cevap verirseniz sevinirim herkese GEÇMİŞ olsun...[signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom.
Mesaj tarihi:
said:
AragorN_LotrS, 21 Aralık 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar şiteye e-mail imi walla dan wermiştim ama 1 hafta oldu hala şifrem mail e gelmadi walla dan mail verip şifresi gelen var mı yoksa bunda da mı sorun var (mynet te olduğu gibi) cevap verirseniz sevinirim herkese GEÇMİŞ olsun...

Benimd egelmiyor ve hatta sifrem gecersiz oyuna giremiyorum
Mesaj tarihi:
said:
AragorN_LotrS, 21 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Allahım şimdi ne yapabilirim mail değiştiremem mi ? Char gittimi yani... :( :( :(

Malesef.[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 83xxx
Clan: A_FEW_GOOD_MAN
Server: Ares
Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler.
Mesaj tarihi:
benimkiler gmail ve mail ikiside çatır çutur çalışıo valla :D
bu arada mynet e şifre gelmesi olayını çözdüm ama önce rep pls :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Mesaj tarihi:
Eren bizim warrior un şifresini mail e gönderdim ama gelmedi. sen nasıl becerdin ya pff :([signature][hline]Name: Genuine
Mesaj tarihi:
forumtr den geldim :-P
ama yetiskin bölümünden :D

(adamlar rep için bi tarafını vercekler kavga ediyolar benim karı daha güzel fln diye :D)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Mesaj tarihi:
Rofl!! da ben o rep olayini cozebilmis deilim bi cok forumda var ama gecen arkin ablasida solediydi yok su kadar rep im var bilmemne diye onlarin forumdada varmis o uygulama :S neyse artik[signature][hline]CamthalionTasardur

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 21 Aralık 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
semihgunes, 21 Aralık 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
Banada bi mail geldi ama sifremi göremedin tam olarak nerde yazıyo ? :(

Ortasında. :P[signature][hline]Name: Genuine
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle kim veriyo parayı bilemicem ama biraz [spo1=1]civata eksikliği olduğu[/spo] kesin[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Mesaj tarihi:
Eee yuh artık bide paramı veriyolar ona ya :S oraya verceğin parayla git bi cocuğa şeker al sevinsin :D[signature][hline]Name: Genuine
  • Yeni Oluştur...