AragorN_LotrS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar şiteye e-mail imi walla dan wermiştim ama 1 hafta oldu hala şifrem mail e gelmadi walla dan mail verip şifresi gelen var mı yoksa bunda da mı sorun var (mynet te olduğu gibi) cevap verirseniz sevinirim herkese GEÇMİŞ olsun...[signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gelmiyor o adrese mail.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: AragorN_LotrS, 21 Aralık 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şiteye e-mail imi walla dan wermiştim ama 1 hafta oldu hala şifrem mail e gelmadi walla dan mail verip şifresi gelen var mı yoksa bunda da mı sorun var (mynet te olduğu gibi) cevap verirseniz sevinirim herkese GEÇMİŞ olsun... Benimd egelmiyor ve hatta sifrem gecersiz oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AragorN_LotrS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Allahım şimdi ne yapabilirim mail değiştiremem mi ? Char gittimi yani... :( :( :([signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 görünüşe bakılırsa gitti :( beklemekten başka çaren yok[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: AragorN_LotrS, 21 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Allahım şimdi ne yapabilirim mail değiştiremem mi ? Char gittimi yani... :( :( :( Malesef.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yahoo rullaz[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benimkiler gmail ve mail ikiside çatır çutur çalışıo valla :D bu arada mynet e şifre gelmesi olayını çözdüm ama önce rep pls :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Lol rep mi?[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Eren bizim warrior un şifresini mail e gönderdim ama gelmedi. sen nasıl becerdin ya pff :([signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 forumtr den geldim :-P ama yetiskin bölümünden :D (adamlar rep için bi tarafını vercekler kavga ediyolar benim karı daha güzel fln diye :D)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Rofl!! da ben o rep olayini cozebilmis deilim bi cok forumda var ama gecen arkin ablasida solediydi yok su kadar rep im var bilmemne diye onlarin forumdada varmis o uygulama :S neyse artik[signature][hline]CamthalionTasardur [Bu mesaj Marl0_on tarafından 21 Aralık 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Banada bi mail geldi ama sifremi göremedin tam olarak nerde yazıyo ? :([signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 para karşılığı satılıyomuş (diye duydum)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: semihgunes, 21 Aralık 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Banada bi mail geldi ama sifremi göremedin tam olarak nerde yazıyo ? :( Ortasında. :P[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o rep denen sey mi parayla?[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet aynen öyle kim veriyo parayı bilemicem ama biraz [spo1=1]civata eksikliği olduğu[/spo] kesin[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Eee yuh artık bide paramı veriyolar ona ya :S oraya verceğin parayla git bi cocuğa şeker al sevinsin :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar