Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda eve çıktım ev arkadaşı arıyorum

tamirci

Öne çıkan mesajlar

patinin güvenilir ortamından bir arkadaş arıyorum kendime.ev dutpaşada yıldız tekniğin karşısında metro durağına 25 adım sitenin girişi :) her yere otobüsle ulaşım mümkün.şimdilik bi arkadaşım var ama sadece haftsonları gelicek.o yüzden pek para almıyorum ondan ama tanıyınca para vermesine bile gerek olmadığını anlarsınız.kira 250-275 arası kelle başı.depozit emlakçı fln halletim ben.ilgilenen varsa mesaj atsın.lütfen gereksiz yorum yapmayalım arkadaşlar ok?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra içeri bakkalcı hasan amca girdi. Hasan amca 1.55 boyunda, biraz balık etli, esmer bir adamdı. Elindeki torbaları yere bıraktı. Torbalar, hafifçe ağır, beyaz tenli ve ince belliydi.

Hasan amca eğilirken bana dolgun kalçalarını sergiledi. Sonra içeri hasan amcanın karısı mualefet abla girdi. Mualefet abla, off neyse.[signature][hline]The Blood is Love.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 15 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :)

Valla topic patlar mı bilemiyorum ama ben şahsen patladım :), Tamda eve çıkmıştım ama senin için gelirim canım benim, şeker şey :P.Hatta şöyle yapalım sen artık benim evimde kalmaya başla ben masrafları karşılarım ehehau.

Neyseah hayırlı olsun kardeş, paticik değilde daha düzgün forumlardan ilan versen bence hem kendi adına daha hayırlı hemde daha hızlı olur arkadaş tavsiyesi.Hangi forumlar deme ararsan bir sürü var bulursun.

Birde biraz istanbul özürlü bir vatandaş olarak sorması ayıptır ama dutpaşa hangi yakada ve nerede/nereye yakın? ^^[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online
-What is done , can not be undone-
-I come from the depths-

[Bu mesaj Arloth tarafından 21 Aralık 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...