tamirci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 patinin güvenilir ortamından bir arkadaş arıyorum kendime.ev dutpaşada yıldız tekniğin karşısında metro durağına 25 adım sitenin girişi :) her yere otobüsle ulaşım mümkün.şimdilik bi arkadaşım var ama sadece haftsonları gelicek.o yüzden pek para almıyorum ondan ama tanıyınca para vermesine bile gerek olmadığını anlarsınız.kira 250-275 arası kelle başı.depozit emlakçı fln halletim ben.ilgilenen varsa mesaj atsın.lütfen gereksiz yorum yapmayalım arkadaşlar ok?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 erkekmiydin ?[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ^ ahahahah[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Aralık 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: BlueStar, 14 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: erkekmiydin ? asngkjfgnkfdj[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ve topik patlar...:D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight [Bu mesaj Dynun tarafından 15 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ahahaha lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: tamirci, 15 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: 19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :) *yarıllll* :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olgun bayan olsan gelirim. eheh ailenle başımı belaya sokmak istemem.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya hakkatten cıvıtmadan konuşamaz olduk ya :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sonra içeri bakkalcı hasan amca girdi. Hasan amca 1.55 boyunda, biraz balık etli, esmer bir adamdı. Elindeki torbaları yere bıraktı. Torbalar, hafifçe ağır, beyaz tenli ve ince belliydi. Hasan amca eğilirken bana dolgun kalçalarını sergiledi. Sonra içeri hasan amcanın karısı mualefet abla girdi. Mualefet abla, off neyse.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yani bi konu bu kadar sapar helal olsun :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: tamirci, 15 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: 19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :) *! agızı sulanır*[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: tamirci, 15 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: 19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :) Valla topic patlar mı bilemiyorum ama ben şahsen patladım :), Tamda eve çıkmıştım ama senin için gelirim canım benim, şeker şey :P.Hatta şöyle yapalım sen artık benim evimde kalmaya başla ben masrafları karşılarım ehehau. Neyseah hayırlı olsun kardeş, paticik değilde daha düzgün forumlardan ilan versen bence hem kendi adına daha hayırlı hemde daha hızlı olur arkadaş tavsiyesi.Hangi forumlar deme ararsan bir sürü var bulursun. Birde biraz istanbul özürlü bir vatandaş olarak sorması ayıptır ama dutpaşa hangi yakada ve nerede/nereye yakın? ^^[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- [Bu mesaj Arloth tarafından 21 Aralık 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: tamirci, 15 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: 19 yaşında çıtır bayanım ev arkadaşı maceracı erkekler arıyorum :) ahaha bennn bennn[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dutpaşa olan yer davutpaşa olmasın diyor arkadaşım ;)[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar