veloci_raptor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kız karekter mi açsam erkek mi karar veremedim galiba kız eşyaları daha ucuz flaan oluyomuş kız olmama istememe tabi ama böyle bi avantaj varsa olurum sizce napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ESC + Exit Sonra Uninstall Silkroad Online Bu tür konuları niye açarsınız anlamıyorum ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 madem erkek olmak istiyosun ama bayan eşyaları ucuz diosun. Erkek char aç ama bayan eşyaları giyebilen aç. travesti gibi dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veloci_raptor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bazı online oyunlarda farkediyor mesala ben uo oynarken animal tamer dım kız olmak daha avantajlıydı çünkü hem erkek hem kız kıyafeti giyebiliyodun bu da lucklı eşya bulmak bakımından avantajdı.ko da priestken kız olmak daha avantajlıydı 10 int fazlan oluyodu oyna başlarken falan filan.bu oyun da da farklı bi şeyler var mı diye soruyorum abuk sabuk cvp veriyosunuz eğer kız rahat eşya bulma konusunda avantajlıysa neden kız olmayayım altı üstü oyun sizce napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 delikanli adam kari kiz charla oynamaz.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :D said: druenler, 15 Aralık 2005 23:27 tarihinde demiş ki: delikanli adam kari kiz charla oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Stat farki var sanirim birileri böyle birşey diyordu onların yalancısıyım. Male itemler ciddi anlamda zor bulunuor, bulunsada hemen alınıyor o yüzden female item ve görüntü yönünde avantajlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence boşa konu açmışsın istedigini yap[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar