huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 verecegim ama almayacagim . ne zamandir yenilim diye bakinip duruyordum modellere sans simdi karsima cikti , fark etmemistim daha once . ahada tavsiyem bu da karsilastirma yapmaniz icin ayni fiyata hp nin bir modeli . hp den bir model alirdim geleneksel olarak ama ayni paraya ozellik farki cok fazla . artik fujitsu siemensciyiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Toshiba rulz :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 haklısın çok ii bir laptop sırf ram i yeter beeeeeee[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence rezil bir ürün ram max 1gb destekliyor ve zaten 512 ram li ürün aldiginizda 80 $ verip 512 daha ekletebilyorsunuz fujitsunun modeli 1770 $ edecekse 4 4 lük olmali. ekran karti paylasimli hdd 4200 rpm EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1024 x 768 çok düsük ek olarak fujitsu 1770$ etmez verilmez..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ekrana 15.4 yazmislar cozunurluk ise 1024 x 768 birisi yanlis ama hangisi[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yay fiyat yanlis 1400$ (320 ytl*6 ay aldim) teknosada gene . verdigim linkteki fiyata dikkat etmemisim karsilastirma icin koyduk guya .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi yannız burda bi nokta var teknosaya kafam girsin. pahalı geldi bana. zaten uyuzum teknosa'ya bi şeyden çakmıolar bi de teknoloji marketiz die geçiniolar. bence kimse teknosa dan almasın laplopu, bilmiyorum nerde oturuyorsunuz ama gold bilgisayar daha iidir bence. yani o dandik hp ye o para alınır mı. ayrıca "genelleme" yapacaksak bence hp rulaz :D. edit: huunun yazısını normal olarak yazdıktan sonra gördüm. yani fiyat konusu tamam da gene de teknosa'ya kılım. hiç bişi alınmaz bence ordan.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 21 Aralık 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 wala hp ye bi bardak kolayı bosalttım tık yok tuslar da duzeldi ohh rahatladım[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar