tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aresde bi tane 61 Asasinim var.. Server a ilk girdiğimde Arka plan orc olmasına ragmen karakterim human , class olarak Kasar Hood yazmasına ragmen , oyunda ise , seekingde Kasar Hood Karakter menusunde gorev bolumunde Shadow Knight yaziyor , HP'm dustugu zaman master yaniyor ama Skillerde Mastery grubu yok :( mail attim bi cevap alamadim.. Gold Premium uyeyim , KO forumlarina yazsam bi sakincasi olurmu ? Yada benim kendim yapabilecegim birsey varmi ?[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 üzülme benim charım orc ve dediklernin aynısı bendede var oyuna girişte arka plan humanmıs gibi :Pp Master kısmını açmak istiosan oyundayken Sellect Char yap tekrar gir normal bi sekilde girersin bende yazmistim düzelticez die cvpda gelmişdi ama hala aynı zararı yok gerci : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: CursetH, 21 Aralık 2005 08:42 tarihinde demiş ki: üzülme benim charım orc ve dediklernin aynısı bendede var oyuna girişte arka plan humanmıs gibi :Pp Master kısmını açmak istiosan oyundayken Sellect Char yap tekrar gir normal bi sekilde girersin bende yazmistim düzelticez die cvpda gelmişdi ama hala aynı zararı yok gerci : ) dediğin gibi oluyorsa iyi :( skiller flame , glacier , lightining diye :( statlar hic okunmuyor bile karisik kurusuk harfler..[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kol forumuna yazsan bi sakıncası olmadıgı gibi bi etkisi de olmaz :D bazen olur öle şeyler biz neler gördük knightta bu da geçer :D bi kere benim 63 lvl priestımım yerine 35 lvl bi karus archer gelmişti :F[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 baska bir char acıp girdinmi?onlardada aynı bug varmı? eger var ise pc nde sorun olabilir varsayımı yapabiliriz eger yok ise biff e pm atman gerekiyor manuel olarak duzeltiliyor (banada olmustu oradan bilitorum 222 skill pointim vardı ayrıca rogue olmama ragmen mage skill kategorileri vardı)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende 1 defa bir arkadasın areste orc rogue karakteri ile girdim karekter de skill ler mage ninki gibi Flame/Glacier/Lr/master orc rogue lerde böylemi şaşırdım öyle görünce :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar