Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Broken Tooth (Pet)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 38 de kendisini temeledim gerçekten manyak güzel bi hayvan patilerini mobun suratından hiç çekmiyo sağolsun bi kaçtanede ork ağlattı ;) ama bi sorun var:

kedime povl, Bitte, Govl, Dash ve trienirın verdiği skilleri yükledim (resist armor felan) ama claw ı yükleyemiyorum maksimum abilite sayısına ulaşıldı gibi salak bi mesaj geliyo eski kedime hepsini yükleyebilmiştim ayrıca train e baktığımda claw (Rank 5) 13 Point yazıyo bende 22 train point var pointi gözüken herşeyi alabiliyoduk öyle biliyorum bunda bi Bug mı var bilen gören varmı?[signature][hline].
Mesaj tarihi:
4 taneden fazla aktıve olabılen abılıty alamıosun bıldıgım kadarıyla

bende
growl
claw
bite
dash

var prowl alamıyorum extradan dıkakt ettıysen pet barıda ona gore dızayn edılmıs[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
Pet trainerlarda para karşılığı sıfırlayabviliyorsun. aynı senin talentlerini sıfırlaman gibi seçeneği var.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Mesaj tarihi:
sağolun; Dash hiç işime yaramıyo powlla birlikte kullanırım dedim (hızlanır diye) ama hiç bi fark olmuyo stealttayken hertürlü yürüyerek gidiyor onun yerine alayım claw ı :)[signature][hline].
  • Yeni Oluştur...