Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayırlı olsun

camoka

Öne çıkan mesajlar

lvl90 oldm yapcak bisi kalmadı fln derken kendime hedefler belirledim yok iste sunları alcam falan filan bu sekilde oynayabiliorm. mesela hergun 1-2 kere doombringer kesiorz 2 kisi snra lootlarını satıorz, bu arada glowing item biriktiriorz tamamlıcaz insallah hepsini bi gun. yok iste jedi master cloak alcaz fln bole hedeflerimiz var su anlık hala oynamak icin neden buluorm kendime.. oynucak baska oyun yok su anda silkroad fln gusl dendi ama ben begenmedim ko ya ne yaptıysam onu yaptım 1 gunde sildim. dark&light gusl olcak sanırm ama beklemek lazım onun icin de.
her neyse..bana gore yeni oyuncu+vet karması cok kotu bisi. yeni gelen adam bi kac gun kasıo kasıo anca lvl20 olms gelio mustafar a nerdeyse herkes 90. biz hk grubu kuruorz adam dogal olarak ole basit seylerden bıkmıs hem hk yı da bilio kotor dan heyecanlanıo ben de geliim ben de geliim dio. 7kisinin 5i lvl90 fln yani icersi harbiden zor bu adam girer girmez olcek ama anlatamıosun ki. benim de girmeye hakkım var bn de para oduorm die baslıo. snin lvl ın dusuk fln adam a anlatmaya calısınca da olayın yonu deisio ve adam eski oyuncuları klavye basında butn gun aptal aptal tusa basan oyuncular ilan edio. yok iste tek tusa basarak kastınız siz oyuncu diilsiniz.. bu adamlar veteran gorunce deliriolar, bunlar sacmaladı mı bizi delirtiolar, aynı serverlarda olmaz bu is. versinler bize eski serverımızı versinler yenilere ngeli bi server, herkes mutlu mesut oynasın ya.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...