Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Araç içinde müzik dinlemek vs sarmayınca fotoğraf makinamı elime aldığım gibi sağa sola saldırdım (: bakalım beğenecekmisiniz. Not : Resimlerin renk doygunluk ve parlaklık ayarlarında Photoshop ile sonradan oynama yapılmıştır.[Bu mesaj Speed-Step tarafından 14 Aralık 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Speed-Step tarafından 14 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 güzeller...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu kadar güzel bir an yakaladıysan neden arabayı durdurup resim çekmedin onu anlayamadım...[signature][hline]We want war, wake up !
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 @kingpin Aile fertlerine durdurun aracı ben biraz resim çekeceğim dediğinizde yüzlerinin alacağı şekli bir düşünün (: ayrıca zaten çekebileceğim en iyi resimleri çektiğime inanıyorum. Yani durdurmamak bir kayıp olmadı bence.
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel görünüyorlar tebrikler :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim (:
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Gittiğiniz hızın altını çizmedende duramamışsın :D Şaka bir yana resimler güzel. Paylaştığın için saolasın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Teşekkürler. Hızı belirtmek istedim (: en azından resimler hakkında eleştiri yapılırken o anları yakalarken 30 sn den fazla bir vaktim olmadığının bilinmesini istedim. Açıkçası bu resimler biraz konuyu iyi seçmem (bulutlardı konum) ve şansımdan ibaretler.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Resimler hoş olmuş hele birinci fotograf cok etkiledi beni.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Öne çıkan mesajlar