Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Araç içinde müzik dinlemek vs sarmayınca fotoğraf makinamı elime aldığım gibi sağa sola saldırdım (: bakalım beğenecekmisiniz. Not : Resimlerin renk doygunluk ve parlaklık ayarlarında Photoshop ile sonradan oynama yapılmıştır.[Bu mesaj Speed-Step tarafından 14 Aralık 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Speed-Step tarafından 14 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 güzeller...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu kadar güzel bir an yakaladıysan neden arabayı durdurup resim çekmedin onu anlayamadım...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hız saglıga zararlıdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 @kingpin Aile fertlerine durdurun aracı ben biraz resim çekeceğim dediğinizde yüzlerinin alacağı şekli bir düşünün (: ayrıca zaten çekebileceğim en iyi resimleri çektiğime inanıyorum. Yani durdurmamak bir kayıp olmadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel görünüyorlar tebrikler :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Gittiğiniz hızın altını çizmedende duramamışsın :D Şaka bir yana resimler güzel. Paylaştığın için saolasın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Teşekkürler. Hızı belirtmek istedim (: en azından resimler hakkında eleştiri yapılırken o anları yakalarken 30 sn den fazla bir vaktim olmadığının bilinmesini istedim. Açıkçası bu resimler biraz konuyu iyi seçmem (bulutlardı konum) ve şansımdan ibaretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Resimler hoş olmuş hele birinci fotograf cok etkiledi beni.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Çok güzel yakalamışsın. Tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar