kertenqele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 beyler dün akşamdanberi askıdayım düşüremiyorum karakterinasıl düşürecem bi bilgisi olanvar mı_ yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Sabır[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 server a res gelirse düzelir sanıyorum bana öyle olmuştu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 "ipi kopar" gibi iğrenç bi espriden sonra bütün patchler tamamiyle yüklü mü? eğer değilse "sırasıyla" (burası çok önemli) tekrar yükle ama yok eğer buda değilse server a res gelmesini bekliceksin malesef :([signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Benim de başıma aynı olay gelmişti 2 saat felan askıda kalmıştım yan makinadada arkadaşım oturuyordu napalım felan derken onun aklına bişi geldi oyuna ikimiz aynı anda giricektik ve denedik başarılı oldu aynı anda servera bağlandık ikitane Georing gorüyordum bitanesi oyuna girdi ama diyeri girmedi :DDD bide böle bir tekniği dene ama nekadar garantilidir bilemem[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 halen daha askıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murat0000 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 telaşlanma login server zaten şuan açılıca askıda kalmanda kalkar bana cok oldu :D[signature][hline]NİCK:TRUVA_24 SERVER:cyper CLAN:::BADCAT:: LVL:6x NATİON:orc shadow vain np:kimseye hava atmaya calısmıyoz:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 başka bi ip ile girilirse düşer büyük ihtimal.. bnm düşmüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 pm infinitemaddnesshttp://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?p=27964&highlight=#27964[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: kertenqele, 16 Aralık 2005 11:57 tarihinde demiş ki: beyler dün akşamdanberi askıdayım düşüremiyorum karakterinasıl düşürecem bi bilgisi olanvar mı_ yardımcı olursanız sevinirim Yahu sen oyunu birakmamis miydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sayfalarca süren oyunu bırakıyorum topiği açmıştı da, bir de bize kızmıştı başka laf ettik diye...:D http://forum.paticik.com/view.php?id=155113[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sigarayıda bırakçam dersinde bırakamassın :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar