Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tam lvl atlamıştım

erayyirik

Öne çıkan mesajlar

ya bunun gibi herifler yüzünden oyuna girmiyorum artık ya.

birde çok önemli "lvl atlamıştım thief geldi kesti" allahım ya bu nasıl bir zeka laf bulamıyorum artık.

Şu forumdan baydım şu kafeci insanlar ,knightçi insanlar yüzünden[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 15 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
dark sen gel aegeye. düzeyli bi ilişkimiz olsun :) ben diorum troy ko gibi olcak die

geliyorum abi zaten Bow'dan memnun değildim heuksual kasacaktım orada baştan başlarım :) Yardım edeceksiniz ama :D

Bu arada bende tam level atlıyordum ühühü çok kötü bir olay oldu.Ne oldu hatırlamıyorum[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
druenler, 15 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
"tam lvl atlamistim bi anda yorunge disi oldum" gibi bisiy bekliyordum bende ahah

valla adminimiz olursa amin :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Şu forumdan baydım şu kafeci insanlar yüzünden

kardeş biz ne yaptıkda sana bu şekilde hitap ediyorsun?sözlerinde çoğul kullanma lütfen "bazı" kelimesini eklersen cümlelerinin başına suçu olmayan insanları kötülemessin

[Bu mesaj KuBaReX tarafından 16 Aralık 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...