erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tam lvl atlamıştım thief die bişey geldi öldürdü herkesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Geçmiş olsun. Sonra neler oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya bunun gibi herifler yüzünden oyuna girmiyorum artık ya. birde çok önemli "lvl atlamıştım thief geldi kesti" allahım ya bu nasıl bir zeka laf bulamıyorum artık. Şu forumdan baydım şu kafeci insanlar ,knightçi insanlar yüzünden[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 edit.. [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 15 Aralık 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dark sen gel aegeye. düzeyli bi ilişkimiz olsun :) ben diorum troy ko gibi olcak die[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 meraba bende tam lvl atlayacaktım atlayamadım sonra atladım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 "tam lvl atlamistim bi anda yorunge disi oldum" gibi bisiy bekliyordum bende ahah[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Buyse, 15 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki: dark sen gel aegeye. düzeyli bi ilişkimiz olsun :) ben diorum troy ko gibi olcak die geliyorum abi zaten Bow'dan memnun değildim heuksual kasacaktım orada baştan başlarım :) Yardım edeceksiniz ama :D Bu arada bende tam level atlıyordum ühühü çok kötü bir olay oldu.Ne oldu hatırlamıyorum[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: druenler, 15 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki: "tam lvl atlamistim bi anda yorunge disi oldum" gibi bisiy bekliyordum bende ahah valla adminimiz olursa amin :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çıkarılacak ders: lvl atlamayın thiefler keser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Şu forumdan baydım şu kafeci insanlar yüzünden kardeş biz ne yaptıkda sana bu şekilde hitap ediyorsun?sözlerinde çoğul kullanma lütfen "bazı" kelimesini eklersen cümlelerinin başına suçu olmayan insanları kötülemessin [Bu mesaj KuBaReX tarafından 16 Aralık 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar