Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Ve Çin İşkenceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Stykx, 14 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
mesur osmanli iskencesi yagli kazigi yere dikiyolar sonra yagliyolar. mahkumu getiriyolar ve makattan baslayarak adama sokuyolar. derinin altina sokuyolar ve boyun dan cikartiyolar. Adam yasiyor olmuyor diregide cikarmiyolar ole adam 2 gun byunca canli halde yasiyor.. Aciyi siz dusunun artik

benim sorum şu: neden yağlı kazığı bi kere daha yağlıyolar? ehehe...
Mesaj tarihi:
birinci gerçek olsa süper olur[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
1.madde saçma bence.. Bir kere bu doğru olsa bile adam kafasının kesilmesi heyecanıyla gözü hiçbirşey görmez bence .)
Ama bence kimse bu kadar acımasız ve sadist olamaz..
Eğer bunlar doğruysa iyiki eski zamanlarda yaşamıyoruz derim..[signature][hline]May The Force Be With You
Mesaj tarihi:
Bir tane işkence görmüştüm nerden hatırlamıyorum bir filmdede olabilir adamın penisinden kırık cam parçası sokuyorlar sonra bi kadın gelip adamı tahrik edio :) adam ereksiyon olunca penis mefta :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
Bi dergide okumuştum. Engzisyondaki adamları konuşturmak için armut benzeri bir alet varmış. Bu aletin şişkin olan tarafında bir vida var ve bu vida döndüğünde bu armut çiçek gibi açılırmış. Bunu adamın anüsünden sokup vidayı çevirmeye başlıyorlarmış adam konuşana kadar.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?
Mesaj tarihi:
Avrupa da bide kızgın yağa mı kaynar suya mı ne sokma vardı sanırım ayakları sokuyolar en başta, konuşmazsa bileğe kadar, yine konuşmazsa dize kadar git gide yükseltiolarmış işte

İğrenç yaa[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
osmanlı işkence no 4
bana bir hikayeyi anımsattı
mankurt
ya bunun filmide vardı galiba
efsane gibi gelmişti
hikayede yada filmde
adamın kafasının derisini yüzüyorlardı
sonra devenin derisini ters yapıştırıyorlardı
adamların çoğu tabiki ölüyordu
ama dayanan çıktıysa bunlara mankurt deniyordu
aynı birer robot gibiydiler
geçmişlerini unutuyorlardı..........[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
said:
nba, 14 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
sanırım bir moğol işkencesinde suçlu b ir çuvala konuluyo ve kedide bu çuvala atılıyo sonra adamalar çuvalı tekmelemeye başlıyınca çuvalın içindeki kedi içerdeki insanı tırmalamaya başlıyo ıggggggh

aman aman buda ne böyle. okuyunca birden titreme geldi vallaha :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
said:
sanırım bir moğol işkencesinde suçlu b ir çuvala konuluyo ve kedide bu çuvala atılıyo sonra adamalar çuvalı tekmelemeye başlıyınca çuvalın içindeki kedi içerdeki insanı tırmalamaya başlıyo ıggggggh

kedi adamı tırmalyıor aman tanrım daha büyük bi işkence olamaz adam nasıl kedinin kafasını tutup kırsın dimii[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Mesaj tarihi:
said:
fenerbahce, 15 Aralık 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
said:

kedi adamı tırmalyıor aman tanrım daha büyük bi işkence olamaz adam nasıl kedinin kafasını tutup kırsın dimii

ahaha aynı şeyi düşünmüştüm okuduğumda. resmen düşüncelerimi dile getirmişsin :D[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
said:
Half_Cow, 14 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Bi dergide okumuştum. Engzisyondaki adamları konuşturmak için armut benzeri bir alet varmış. Bu aletin şişkin olan tarafında bir vida var ve bu vida döndüğünde bu armut çiçek gibi açılırmış. Bunu adamın anüsünden sokup vidayı çevirmeye başlıyorlarmış adam konuşana kadar.
resimli roman ehe =)

ne kadar hayvanlarmış be

ben konuşurdum valla
bilmediğim şeyleri bile anlatırdım o derece[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
bide gazetede okumuştum osmalı işkenceleri yazı dizisinde (seneler geçti okuyalı, hürriyette)

Suçlunun kuyruk sokumundan omiriliğine zarar vermeden deri altından yağlı kazığa oturtuyolar. bu kazıkta bir düzlemin üzerinde. Sonra bu şekilde adamı şehrin sokaklarında ölene kadar gezdiriyolar. Adam kan kaybından gidiyo zaten belli bir süre sonra.

1 ci maddede ise beyin ölümü bir anda gerçekleşmediği için göz kırpmak hatta gülümsemek bile mümkün olabilir. Ama o acıya dayana bilmeli. Bence kimse dayanamaz. Ama bilemeyiz yaşamak lazım... Ben bi cellatı arıyım, randevu alayım...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Mesaj tarihi:
ya yazan oldu mu bilmiorum da. bunları yada çok benzerlerini bahadır boysal leman'da baya bi yazdı. hatta sora bi kitap çıkarmış olması lazım bunlarla ilgili. bide bi kitaptan bahsediodu "bunları hede adlı kitaptan okuyup, çiziyorum" filan diyodu.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
said:
elaidizm, 16 Aralık 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
ARKADAŞIM YANLIŞSINIZ İNSANLARIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ŞEYLER İŞKENCE DEĞiLDİR!

Acı içinde öldürülüyorsa, buda bir işgencedir:D

İşgence daha çok acı çektirmeye yönelik faaliyete denir.Yani ölmüş, ölmemiş, delirmiş delirmemiş bu işgence durumunu değiştirmez:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...