Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Evet arkadaşlar bugün 16 aralık xigenon serverı ile kendi sahamızda ölümüne bir maç yapıcaz ve öğrenmek istediğim paticikten areste olup kimler kayıt yaptırdı[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ben kayıt yaptıramadım çünkü hala şifre mağdurları arasındayım ve bekliyorum belki bu serverlar arası savaş olayı bittiikten sonra gelir şifrelerimiiz[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ya ben bişi anlamadım bu savaş olayı nasıl olucak ilk önce onu bi ögrensem :D[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya olucak işte okumadın mı hıc knight ın sıtesını:([signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bende Kayit Yaptirdim :)[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 güzel sağlam gidiyoz :Dbende geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yanlız Bu Nasil Bi Sistemde Yapılcak Bilmiyorum daha dogrusu arastırmadim .. Yeni bi Gecici Server mi olusturcaklar ?[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben de saatini bilmiyorum girip giremeyecegimi de..... Saat kacta savas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 geçici bir servera bir seferliğine mahsus karakterlerinizi kopyalayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 YENI SERVERLAR ARASI SAVASLAR Level 50nin ustunde olan Premium kullanicilar icin. Aralik 16-18 tarihlerinde ilk defa SERVERLAR ARASI SAVASLAR yapilacaktir. Bu iki grup savaslardan olusmaktadir. Birincisi Aralik ;ta ve digeride Ocak ayinda. Serverlar arasi savas, en iyi server;a ovunme hakkinda verecektir. Islem: Power-up store;a gidip sign-up yapin. Ilk 300 kullanici kayit hakkini kazanacaktir. Her kullanicinin istenilen zamanda ortaya cikmamasi ihtimalinden 400 kullaniciya izin verilecektir. Ozel event serverinda kullanicilar bir kereye mahsus karekterlerinin kopyasina sahip olacak. Bu karekter kopyalarinin tekrar kullanimi yok ve save edemezsiniz. Herkes kendi serverindan kayit olabilir. Ornegin, Arez;deki ORC;larda Human;lar da kaydolabilir fakat butun kullanicilar asagidaki belirlenmis irk a donusturulecektir. Dusmanlarinizla yan yana oynayabilirsiniz. Arez;in Human;lari Xigenon;un Orc;larina karsi - Aralik 16 Turkiye saatiyle 21:00 Beramus;un Humanlari Diez;in Orc&;larina karsi ; Aralik 17 Turkiye saatiyle 21:00 SAMPIYONLUK MUSABAKASI ; Aralik ;in 18;inde Turkiye Saatiyle 21:00 ;da Aralik;in 16;sinda ve 17sindeki savaslari kazananlar karsi karsiya gelecek. Olympia ve Cypher icin bir event;de sonraki bir tarihte duzenlenecektir. SAMPIYONLUK MUSABAKASI. Eger her iki kazananda ayni nation;dan olursa, final musabakasi icin, kazanan gruplardan bir tanesini nation transfer yapacagiz. Umatiz bu event;den hoslanirsiniz www.knightonlineworld.com sitesinden alıntıdır. [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 16 Aralık 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 çok güzel açıklamış pislik :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ben yaptıramadım/yaptırmadım :)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Simdi ben human mi olucam savasta ... asdasdasdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Fransuxa, 16 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: çok güzel açıklamış pislik :D anladikki 9 daymis :) Ben giremeyebilirim ama cok merak ederim aklim kalir :) Xenona ölüm dileyim o zaman :D :D tabii ben charlarin kitlenip kalmayacagindan yada burnumuzu alnimizda falan gormeyecegimizden hic emin degilim ama bize good luck :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 akşam 21:00 de action var ahahaha :D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ares is victorious,victorious server can invade the opposite server die bi yazı geçerse çok komedi olur :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bende gelcem ama kesinlikle cyper cok onde olcak gibi geliyo 50 lvl adamın elinde en iyi itemler var :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DONT_CALL_ME_AGA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Çok saçma bi savaş. Ne geçecek ki elimize? savaş bitince kopyalar silinecek, np yok para yok sırf server ı kanıtlama savaşı. Zaten cyhper şampiyon olur sonuçta o kadar hile hurdayla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DONT_CALL_ME_AGA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Valla ben gitmiycem. Çünki mantık göremiyorum. İnşallah cz açık olur savaş esnasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DONT_CALL_ME_AGA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ya savaş olması mantıklı, güzel bi düşünce ama keşke daha iyi kurgulasalarmış. İnsan sonunda hiçbişe elde edemeyeceği bi savaştan ne keyif alır ki. Arenada birbirimizi kesmekten farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: endless_night, 16 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki: bende gelcem ama kesinlikle cyper cok onde olcak gibi geliyo 50 lvl adamın elinde en iyi itemler var :D :D Cypher savasta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Xigenon dan takilan birileri yok mu burda ? Biraz bilenseydik birbirimize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: DONT_CALL_ME_AGA, 16 Aralık 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Çok saçma bi savaş. Ne geçecek ki elimize? savaş bitince kopyalar silinecek, np yok para yok sırf server ı kanıtlama savaşı. Zaten cyhper şampiyon olur sonuçta o kadar hile hurdayla... :D :D ödülsüz savasa cikmam abii diyosun yani Ama eglencesine iste... Artik savasi kazanan server burda kesin bir hit baslik acar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar