AgReSSiVe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 infi cok güzel combo yapan bir arkadasımdır.Hiç bir zaman hack kullandıgını görmedim kişiler hakkında yorum yaparken dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: SeSSiZCe, 15 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz sizi kesen herkes banlansa oyunda adam kalmazz ben elmorad adına çok üzüldüm :D oo saglam adam dı hiç yamuguda duyuldamı düpe filan gibi adamın üstünde +5 +6 shell vardı Bunun gibisi zor bulunur Ben de katiliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 adamlarrın hıc bır seyden haberı yok bılmeden konusuolar delı oluorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yanlız 000 da cok ıyı oynayan bırı ben uzuldum banlanmasına ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgReSSiVe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 000000'rın banlanması kotu olmus gordugum en ıyı human roguelardan bırısıydı.[signature][hline]Agressive A_FEW_GOOD_MAN Karus/Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Adamin Sevmeyeni oldugu gibi Sevenide Var ben taniyorum zero yu ıvı kasmisti Agam benim :horace: Birde 23454 orc un Arasinda Beni Minor heal ile kurtarmasi Hayran kaldim Adama kendini Beyenmis diyorunuz 70 lbl adam biraz havasi olacak tabi .. Belki Adamina göre Muamele Yapiyo ..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ahahahha ben human mage hastayım onlar olmasa nabarız :P 5-10kısı dıısında en az 1400yıyo spike:)[signature][hline]::infi:: lvl=64 clan=A_FEW_GOOD_MAN class=karus,rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 alaka?[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 16 Aralık 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Adamin Sevmeyeni oldugu gibi Sevenide Var ben taniyorum zero yu ıvı kasmisti Agam benim :horace: Birde 23454 orc un Arasinda Beni Minor heal ile kurtarmasi Hayran kaldim Adama kendini Beyenmis diyorunuz 70 lbl adam biraz havasi olacak tabi .. Belki Adamina göre Muamele Yapiyo .. valla bugün aynı şeyi bana nychriste yaptı tam_tam///sertcocuk salaklarının arasında minor healle kurtardı ha bugün neyi gördk 2 duper 1 chris edemiyomuş chris birini aldı digeri minor minor town attı :))[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 24saat boss bekle o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bozi nasılsın duydum uzuldum senın maili bana wer belkı yardımcı olabılırım sana 1hafta ıcınde tmmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgReSSiVe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 sert cocuk kolayda tamtam zorluyor :D bu arada doguss eb.. patlatın dun butun talialarımı dggr talia ne zor cıkıyor bılıyon mu :)[signature][hline]Agressive A_FEW_GOOD_MAN Karus/Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: infi_p, 16 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki: bozi nasılsın duydum uzuldum senın maili bana wer belkı yardımcı olabılırım sana 1hafta ıcınde tmmı inficim bu bozi aç :D adama full hp +8 set thorn hedöhödö aldım hala aç adam gitti scorpion shield aldı :Ddana bu adam ya:D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ahahahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 asıl sende program war hala adamlar bısıler dıosun monsterda fln hıc bırınde program yok ve ben kosp nıye kullanıyım kendı charımın banlanmasını nıye ıstıyım ıstedıgın yerde ss koy ona bakılırsa senınde videon war bende ama ben azımı acmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar