w00t Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 rankingde daha onceden bannlandıgına dair yazı gormustum ancak bugun kendisi post attı koforum a pek sevidigm soylenemez bu arkadasıancak iyi bir oyuncunun cıkmasına cok uzuldum sahsen .[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 99999 mu yedi belli bi süre mi ? eet beni cok pis kesiodu saten ondan baska kesen yok :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet bende ranking forumlarında imzasında falan görmüşdüm banned die :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 neden banlanmış bilen warmı??[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bi insanın çenesi çok düşük olmasın işte... xD[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 205k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: emir, 15 Aralık 2005 17:14 tarihinde demiş ki: neden banlanmış bilen warmı?? falzqa hayvan olduğu için banlanmış f9da yolda:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 humanlari bitirmek isdiorlar ondan dolayi banlanmisdir normaldir artik hersey normaldir..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yarasın. nychrisi beklioruz en kısa zamanda[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: dereque, 15 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Bi insanın çenesi çok düşük olmasın işte... xD ahahaha aynen katiliyorum[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrolL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yazık olmuş:( banlanan kişilere nerden baktıınızı öğrenebilirmiyim??[signature][hline]server:OLİYMPİA name:iThinkYouDie(banned to kosp:D) level:53(pk time) clan:..... np:17k :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yanlış düşünüyorsunuz sizi kesen herkes banlansa oyunda adam kalmazz ben elmorad adına çok üzüldüm :D oo saglam adam dı hiç yamuguda duyuldamı düpe filan gibi adamın üstünde +5 +6 shell vardı Bunun gibisi zor bulunur[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: TrolL, 15 Aralık 2005 19:05 tarihinde demiş ki: yazık olmuş:( banlanan kişilere nerden baktıınızı öğrenebilirmiyim?? kendisi foruma yazdı ,ban list yok henuz[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dereque iyi söylemiş. zerozero kadar kasıntı, kendini beğenmiş bi eleman daha görmedim şu oyunda. Söylediği her söz, yazdığı her cümle ayrı bi dengesizlik içeriyor. Tamam kabul ediyorum oyunun en iyi 2 assassin' inden birisi, çok iyi oynuyor ama insan kompleks sahibi olunca 0000000 gibi oluyor. GM' i aşağıladığı için banlanmış diye duydum ben de. 0000000 gitti, şu pfil de artık bıraksa KO ile ilgili alanları (özellikle IRC) daha başka bişe istemicem.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi olmuş[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eLy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Nebiçim konuşuyosunuz şahsen ben çok üzüldüm.O zaman tek temennim Monsterkill ve Nychris in biran evvel banlanıp yokolmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Niye, babanın oğlu mu? 0000000 yu ne kadar tanıyosun? Yoksa sadece Human assassin olduğu için mi savunuyosun?[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi oynuyodu adam;ama banlanma sebebi de en b.ktan sebepler arasına yazılmıştır heralde.[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eLy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sadece taraflı konuşmanın anlamı yok hayvan kelimesine gelince orc lardaki hayvanları saymama gerek yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: raspy, 15 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki: iyi oynuyodu adam;ama banlanma sebebi de en b.ktan sebepler arasına yazılmıştır heralde. GM'yi aşşğılamak b.ktan sebeb mi? oyunda normal bir playerı aşşğılarsan en fazla küfür yersin ancak GM'yi aşşğılarsan böyle bitersin^^....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kilikyali Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben nycris in banlanıcagını hiç zannetmiyorum 00 da yakında acılır ama cok iyi bi oyuncu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 klikyali sen taaaaa buz çağından kalma bir lvl 65 wairiror klikyalı avrdı 200k npli o musun?[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eLy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 inşallah enkısa zamanda açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: raspy, 15 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki: iyi oynuyodu adam;ama banlanma sebebi de en b.ktan sebepler arasına yazılmıştır heralde. nooblara 1 saniyede 6-7 skill çıkararak mı iyi oynuyordu? 1v1 de parmaklarını kullanıp nooblara karşı macro açması mı iyi oyuncu olduğunu gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 murtaza bildiim kadariyla 000 ile necroboy oynuyor... ben 0000 nasildir nedir bilmiyorum ama bildiim bi sey necronun o charla oynadigi ve necroboyun gercekten cok kasinti + türk düsmani oldugunu biliyorum ( zamaninda KO nun site forumunda tartismamiz olmustu ordan biliom ) dikkat ettiysen onun noob mageside uzun zamandir yok piyasada...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Murtaza su benim topiclerden birine cvp yazsana bi. Beni banlayan kardeste okursa sevinirim.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar