ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 paper mage im.. şimdi.. +7 wreath of erenion alıp yarı paper mi olam yoksa +8 wizard la mı devam edem.. hangisi daha ii bi akıl verin.. eğer 7 wreath derseniz yanındaki takıları da bi yazzarsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 +8 lycaon staff al ve paper kal kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 çok ucuz gibi söledin bi anda gaza geldim:D ben max +6 lycoan alabilirim.. +7 bile yalan.. ona göre bi karşılaştırma yaparsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben Soyle bisey Yaptim Half Light oldugum icin Lycaon Yerine lupus staf kullaniyorum Wizad staftan daha işGörür ..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 +6 sı bile iyi paper için mp hp MP bonusu falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ares sanırım serverın bence yarım paperlık fln yalan sen takıl paper olarak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 16 Aralık 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Ben Soyle bisey Yaptim Half Light oldugum icin Lycaon Yerine lupus staf kullaniyorum Wizad staftan daha işGörür .. peki wreath +7 ile lycoan +6 arasında bi karşılaştırma yaparsan sence hangisi daha ii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Eğer PaperSen Lycoan Derim Ben...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 11x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 easıghu4gthıaep5ş4 .. yaw bi söleyin +7 wreath mi +6 lycoan mu.. lord mozart +8 wreath kullanı misal.. neden lycoan deil de wreath :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Karşılaştırmayı ben sana şöyle söyleyim wreath yüksek lvl içindir yani 64 ü geçmişsin (eğer female ise 250 yi geçti 255 ten sonra mp veremediği için int vermeyi seçenler kullanıo atack biraz daha artıcak ama sen 60 lvl de gidip yarı paper olarak aynı damage i vuracağını zannediosan yanılıosun çünkü onu kullanmak sadece büyük lvl içindir . Paper olmanın amaca mp yi sonuna kadar vermek tir ama yok defence olsun diyosan 112 ver int e (fazla defence alabileceğini sanmıyorum) damage in oldukça düşer. (en az 150)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hmm annadım.. +6 lycoan rulzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yaw wreath kullanman için inte vermen lazım 126 mı neydi lycaon 46 int mı ne istiyor sadece ama wreathin ap si daha yüksek diye biliyorum lycaon staff paper için ideal wreath de yarı paper için iyi gelir ama normal için de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 normal için iğrenç bir staff 160 int birinin wreath la kaç vuracağını tahmin bile edemiyorum lord mozart +8 var ama hala birbirimize aynı damage i veriyoruz ben ona 600 civarı vuruyorum oda bana aynısını. ama onda mp 250 + gidip 140 mp ye sahip biri eline wreath alıp bana nova sallarsa bi tarafımla gülebilirim.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ee int e 112 veriosun sanırım 160 deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar