Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=yuh][/spo][signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ya bunu nerden bulmus bu akradas neyden düsmüs acaba ?[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 abi adam akşamları akvaryumda yatıyor herhal bu kadarda bal olmas beaa!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bu raptor neyden düser ?[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 rare olarak bilmiyorum neyden düşerde dm den düşüyor normali[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 rare item wormdan düşmüştür:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yook artık wormdan raptor düşecek o zmn bu adam deil direk evrimi tam olmamış bi balıktır(hani parmağı fln olsun die:-P:D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yaa yok dananın gözü artık Ali Sami! Biz yüzlerce dm keseriz bi shell düşerse havaya uçarız. Adamın düşürdüğü şeye bak yok artık yaa delirmemek elde diil... *!Kendine hakim olur*[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=Bi de böyle bişey var][/spo][Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 16 Aralık 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=Hatta Bi de bu var ][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ohh o ne güzel tüter be :) Nası oluyo konusuna gelince, O konuya hiç gelmicem :-) O 2. resmi tam anlıyamadım rare item +8 olarak düşebiliyosa YUH yani![signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Aralık 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Catcim sıkıntıdan ben atlıorum kafenin camından gel kurtar beni, shard rare vede glacier vede +8.. böhüeaeaea!!!:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Cnm ben bilkentdeyim burdaki binaları bilirsin böyle camlar kocaman :) Gel birlikte atlıyalım zaten dünkü merchantda da bi halt satamamışım moral 0 :/[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 peki geliim ama üşeniom ben burdan atlasam sen ordan atlasan olmas mı? bu arada buraya yazma pmden dvm edelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 adama golemden düşmüş o raptor :hrr: şu ana kadar 15k ya yakın golem kestim chitinler hariç sadece ib düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: PiCaLLo_TR, 16 Aralık 2005 10:58 tarihinde demiş ki: [spo1=Bi de böyle bişey var][/spo][Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 16 Aralık 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşlar bu külli yalan, birinci sebep glacier damage 64 deil 80 olması lazımdı, ikincisi, resimin altındaki paint çalışmasını hiç birinizmi görmüyosunuz ;? adam shard resmini wood stafın informationu üstüne koymuş, bide ismini deiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: SouLCrusheR, 16 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 16 Aralık 2005 10:58 tarihinde demiş ki: [spo1=Bi de böyle bişey var][/spo][Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 16 Aralık 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşlar bu külli yalan, birinci sebep glacier damage 64 deil 80 olması lazımdı, ikincisi, resimin altındaki paint çalışmasını hiç birinizmi görmüyosunuz ;? adam shard resmini wood stafın informationu üstüne koymuş, bide ismini deiştirmiş [spo2=O zaman bi de buna bak][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya adamın hiç işi gücü yok paintte ona kasıcak pff hey allam[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ben mi yanlış biliyom shard +8 de 101 attack yok mu?[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ohaa a.q insan mısısn o +8 shard ne oraya koyulur mu o a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: DeBuffAndHeal, 16 Aralık 2005 12:57 tarihinde demiş ki: ben mi yanlış biliyom shard +8 de 101 attack yok mu? rare itemlerin attackları daha düşük oluyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya açmalamayın bew.hemen inanıyorsunuz.photoshop o. :D bakın drubility si yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Onu bende gördüm pazarda alacakıtm wazgeçtim 999 koymus +6 167 Attack +7 170 attack idi o yüzden almadım magic oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar