Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATİCİK Adminlerine


sonyolcehennem

Öne çıkan mesajlar

Sevgili arkadaşlar sizden bir ricam olacak paticik altında kayıtlı olan bir yada iki tane KO gm i var çoğumuz şifre mağduruyuz bu yüzden sizden ricamız bu arkadaşlarımızla konuşup bize yardımcı olmanız bu oyuna para ve emek harcayan bizler çok mağdur durumdayız.. bu gm arkadaşlar bize oyunun içerisinde cevap vermiyorlar en azından bizim ne yapmamız gerekiyor bu şifrelerimizi geri almamız için bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz..
______________________________
[email protected]
[email protected][signature][hline]Nick: Sonyolcehennem
LvL: 61...yolu 62 ye gider
Server : Ares

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kardeşim eğer incelersen benim orda yazdığım şeyleri ama bu gm lerin hiçkimseyi gale almadığı belli belki paticik adminlerinden biri yardım edebilir diye böyle bir topic açtım
sence bizim sevgili paticik adminlerimiz bu sorunu çözerlerse nasıl olur hem paticik sitemizin popilaritesi artat hemde insanlar bir sorun olduğunda burdan yardım alabileceklerini bilirler[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem
LvL: 61...yolu 62 ye gider
Server : Ares

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wastyrx, 16 Aralık 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
cnm kardeşim böyle 2131251331 tane topicler açıldı herkes oralara yazdı zaten nie bi arama butonuna basıp en azından gm yazın bakın bişiler çıkar karşınıza..

böyle 213546584 konu olduğunu bizde görebilecek yetideyiz!
fakat nedense o 2135485 konuda hiç kimse derdimize derman olabilcek gibi görülmüyor, aksine gereksiz yorumlar ve laf kalabalığından başka bir işe yaramıyorlar.(önrnek: alıntı)

arkadaşın demek istediği bu konuyla ilgili olarak forum admininin bize yardımcı olup olamıyacağı.
eğer yardım edebilecek ise gönderir herkez ID ve server ismini sayın arkadasımızda gerekli kişilere ulaştırır ve sorun çözülebilir durumda ise çözülür.
böylece hem forum kirliliğinden kurtulmuş olur hemde gereksiz yorumlar ile can sıkan arkadaşların saldırılarına mağruz kalmamış oluruz.

ben arkadaşıma katılıyorum.forum adminlerimiz bize bu konuda yardımcı olabilirler ise ben sahsım adına cok memnun olurum.

saygılar...[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR:::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güsel hoş diosunuzda paticik adminleri ne yapabilir ki adamların k2 ile alakaları yok burda kimse gm fln deil ki gm girio fln diosanız daha öncede söylemiştim gm in buraya girme zorunluluğu yok adam canı isterse girer istemezse girmez admin naapsın?[signature][hline]
bide ben arama derken oradan dvm edin anlamında demiştim ama normal anlamamanız belirtmemişim ordan lütfen die onun için özür..

[Bu mesaj wastyrx tarafından 16 Aralık 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

watryx bizim anlatmak istediğimizi ya biz anlatamıyoruz yada senin anlama kapasiten yok kardeşim biz diyoruzki eğer adminlerimiz yardımcı olabilirlerse rica ediyoruz tabiki bizde biliyoruz gm in canı istediğinde buraya girip istemediğinde girmediğini bizimkisi sadece bir rica belki ellerinden gelen birşeyler vardır..[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem
LvL: 61...yolu 62 ye gider
Server : Ares

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...