ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ArkadaşLar Premium üyelik hakkında birkaç şey söleyebilirmisiniz.Ben olmayı düşünüyorum fakat nedir ne degildir bilmedigimden birs tedirginim yardımcı olurmusunuz..[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 türüne göre deişir en iisi olarak gold üyelik %30 daha fazla exp gelir bir trine verir bide 1000 kc lvl kasıcam bana onlar gerekli deil diosan 6$ lık dan al herhangi bi sakıncası yoktur ama ben alma derim boşa para..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 forum.paticik.com/view.php?id=161309 buraya bakabilirsın[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Cevabın için saoL benim duydugum bişey var paralı üyeler ayda birgün oyuna giremiyormuş bunun nedenide o gün para alıyorlarmış üye olan 200 ytl civarı ben inanmadım bu olay ne şekilde olabilir..[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yok öyLe bisey[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bence arkadaslar en iyisi bronz premium hem ucuz hem hesaplısı budur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar