ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bu siteye giriş yapyım benden mail adresi sitedi girdim onaylıolarmış ama şifre gelmedi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 biraz daha açarmısın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yani şu ben www.knightonlineworld.com sitesinden acc ye giriş yaptım benden email istedi doğrulama için miymiş öle yazıyo. yazdım yeni şifre gönderielecek dedi yoq ama ortada şifre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hımm acaba arama die birşey duydun mu onu aç bakalım şimdide...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 pardus umarim şifre madurlari kategorisine sende girmezsin :([signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 eger senın hoTmail se Junk maiL olan bölüme atıyor maılı oraya baq sen[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya ben bişi diycem ben NOOBUM valla bu kadar olmas ha lan bunlar nie spam a gönderir ki :D inbox daha ii :D Ne zalak bi şahsiyetim ben yaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 size şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu şifre olayının mynet,hotmail veya diğer mailllerle alakası yok bence bu serverı kuran şahsiyetler ve bunlara yardımcı olan gm ler bu konuyla ilgilenmiyorlar tek dertleri bu oyunda bulunan insnların paralarını almak.... ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__PiKaCu__ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 BEYLER BEN PİKACU LVL 51 AMA ÇOK DAYANIKLI İTEMLERİM VAR NİCK SATILIKTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: sonyolcehennem, 16 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki: size şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu şifre olayının mynet,hotmail veya diğer mailllerle alakası yok bence bu serverı kuran şahsiyetler ve bunlara yardımcı olan gm ler bu konuyla ilgilenmiyorlar tek dertleri bu oyunda bulunan insnların paralarını almak.... ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum ben tam 4 kere deiştirdim hatta bi charımda 2 kere hep yahooya istedim bi abim mynet e istemiş yahooya anında geldi şifreler ama mynete gelmedi al benim teorimde mynet e gelmio yahooya gelio hade bakalım kötümüzden uydurmak kolay..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: wastyrx, 16 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki: said: sonyolcehennem, 16 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki: size şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu şifre olayının mynet,hotmail veya diğer mailllerle alakası yok bence bu serverı kuran şahsiyetler ve bunlara yardımcı olan gm ler bu konuyla ilgilenmiyorlar tek dertleri bu oyunda bulunan insnların paralarını almak.... ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMA İSTERESEN SENİN SORUNUN YOKSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR BEN SORUNU OLANLAR TOPİC E BAKSIN DEDİM SENİN SORUNUN OLMADIĞI BELLİ. ben tam 4 kere deiştirdim hatta bi charımda 2 kere hep yahooya istedim bi abim mynet e istemiş yahooya anında geldi şifreler ama mynete gelmedi al benim teorimde mynet e gelmio yahooya gelio hade bakalım kötümüzden uydurmak kolay.. TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMA İSTERESEN SENİN SORUNUN YOKSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR BEN SORUNU OLANLAR TOPİC E BAKSIN DEDİM SENİN SORUNUN OLMADIĞI BELLİ. ayrıca senin söylediğin şey bir teori deil gerçektir teori bir konuyla ilgili olası şeylere teori denir ilk önce teorinin anlamını öğren arkadaşım... bu arada ben bir çarımın şifresini hotmaile diğerini mynete istedim ama her ikiside gelmedi bu bir teori değil gerçektir[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yukarıya yazdığımı ii okursan benimde bir charımın şifresi gelmedi yani benimde sorunum war dier laflarına gelince sadece güldüm sabah sabah saol :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar