Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifreeeeeee

ParDuS

Öne çıkan mesajlar

size şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu şifre olayının mynet,hotmail veya diğer mailllerle alakası yok bence bu serverı kuran şahsiyetler ve bunlara yardımcı olan gm ler bu konuyla ilgilenmiyorlar tek dertleri bu oyunda bulunan insnların paralarını almak....
ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem
LvL: 61...yolu 62 ye gider
Server : Ares

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonyolcehennem, 16 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
size şöyle söyleyeyim arkadaşlar bu şifre olayının mynet,hotmail veya diğer mailllerle alakası yok bence bu serverı kuran şahsiyetler ve bunlara yardımcı olan gm ler bu konuyla ilgilenmiyorlar tek dertleri bu oyunda bulunan insnların paralarını almak....
ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum

ben tam 4 kere deiştirdim hatta bi charımda 2 kere hep yahooya istedim bi abim mynet e istemiş yahooya anında geldi şifreler ama mynete gelmedi al benim teorimde mynet e gelmio yahooya gelio hade bakalım kötümüzden uydurmak kolay..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wastyrx, 16 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
said:
sonyolcehennem, 16 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim açtığım topic ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum

TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMA İSTERESEN SENİN SORUNUN YOKSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR BEN SORUNU OLANLAR TOPİC E BAKSIN DEDİM SENİN SORUNUN OLMADIĞI BELLİ.

ben tam 4 kere deiştirdim hatta bi charımda 2 kere hep yahooya istedim bi abim mynet e istemiş yahooya anında geldi şifreler ama mynete gelmedi al benim teorimde mynet e gelmio yahooya gelio hade bakalım kötümüzden uydurmak kolay..

TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMA İSTERESEN SENİN SORUNUN YOKSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR BEN SORUNU OLANLAR TOPİC E BAKSIN DEDİM SENİN SORUNUN OLMADIĞI BELLİ.
ayrıca senin söylediğin şey bir teori deil gerçektir teori bir konuyla ilgili olası şeylere teori denir ilk önce teorinin anlamını öğren arkadaşım...
bu arada ben bir çarımın şifresini hotmaile diğerini mynete istedim ama her ikiside gelmedi bu bir teori değil gerçektir[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem
LvL: 61...yolu 62 ye gider
Server : Ares

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...