dooman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sevmesemde bu besteleri çok bomba http://students.sabanciuniv.edu/~dduman/gfb-maraton%5b1%5d.mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hakketten güzelmiş :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ewet ya süper..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ahahaha super bittim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ahahahaha süper ya,sevdim valla[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yazın şuraya da bizde bakalım fb nasıl beste yapıo(ilkdefa).[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 işte gerçek fb taraftarı buuu tam kendilerine göre bi tezhurat ehehehehehe :) :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Lacoste'dan gömlek, Barbour'dan montlar, Hep ayaklarda Davidson botlar, Cadde de kızlar, Hep karizmalar, Bizde para yok, Kaldık biz bekar, Allahu allaa allahu allaa Allahu allaa allahu allaa[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o değilde yarısı tezahüratı bilmiyo hehe =) hoş genede[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne zaman caddeye çıksam o şapkalı elemanla karşılaşıyorum..adam her yerde adeta :) çok güzel bestelemişler çok hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 süperrr :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cok ii olmus ya :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 güzel =)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gelısme var.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel olmuş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylasim için sagol bab.. Fenerlileri niye sevmiyorsun bab.. Bu arada beste harbi guzelmis..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hoca 1- galatasaraylıyım 2- bu gfb grubunu bırak galatasaraylılar eli yüzü düzgün fenerli arkadaşlarım da sevmiyor fakat bu bestede haklarını vermek istedim. yani beni bu kadar eğlendiren fenerlinin canı sağolsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 tv de görmüştüm süper beste ama bunu mecidiyeköyde gs lilerde sölüyo yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya bunu güncelleyin ya...hatta nerden kaydederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 biz bu tezahuratı cuma günü fen lisesiyle basketbol maçında yaptık manyak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beşiktaşlılarınkinden arak gibi ben açamadım linki. yanlış anlamayın hani arak falan deyince, ama şöyle birşey de beşiktaşın vardı: akmerkezde kızlar burda açlık var hepsinin üstünde caché montlar var ayağında harley davidson botlar ananınızı s...cek tüm garibanlar. sonra ankaragücü gecekondu da böyle bişey çıkarmıştı: arjantinde aşk var burda açlık var hepsinin cebinde bilmemkaç 10 lar (nokia bir telefon) dieselden kotlar davidson botlar ananızı s..sin gecekondulular gibi bir şeydi.ama fenerlbahçelilerinkinde küfür yok. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beşiktaşın, fenerin ve galatasarayın tezahüratlarından çoğunun orjinal sahibi ya ankaragücü yada bursaspordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok abi bence yanılıyosun. ben bursada oturdum on sene. ve de teksaslılar hep bizim mahalledendir yani bilirim tezahüratları falan bursadan alıntı tezahürat yok bildiğim. beşiktaş güzel uyarlar şarkıları, marşları tezahürata. solcu marşlrını da yapmıştır. en bilineni: gün doğdu gün doğdu hep uyandık siperlere dayandık bağımsızlık uğruna da al kanlara boyandık yolumuz devrim yolu gelin kardaşlar gelin yurdumuza yanki dolmuş vurun kardaşlar vurun işçi köylü hep hazırız faşist düzene karşı halk savaşı vereceğiz emperyalizme karşı gündoğdu hep uyandık stadlara dayandık beşiktaş'ın ugruna da bayraklara dolandık semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep omuz omuzayız övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız kara-kartal! [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 03:10 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 fenerinkini yazarmısınız link geçersiz de.. otobüste sölediğimiz vardı ?? o mu acaba?? lacoste'dan gömlek barbour'dan montlar hep ayaklarda davidson botlar caddede kızlar hep karizmalar para yok bizde kaldık biz bekar allahu allah allahu allah genç fenerliler genç fenerliler [ mesaj 06 mart 2006, pazartesi - 13:45 tarihinde, zebby tarafından güncellenmiştir ] [ mesaj 06 mart 2006, pazartesi - 13:46 tarihinde, zebby tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 13:47 tarihinde, zebby tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 buyrun; http://video.google.com/videoplay?docid=3491373337020622180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar