Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayitsiz mobil telefonlari kaydettirmek

solo_

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum baslik biraz enteresan oldu ama herkes anlamistir. bir hatta birden fazla makine kullaniyorsak o hat icin ayri ayri mi kaydettirmeliyiz yoksa her bir makinenin 1 kez kaydedilmesi yeterlimidir arkadaslar?
Turkcell Extra'lar da kaydediliyormus. baska nerelerde bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

walla bana iki tane yasal uyarı geldi ama iki imei numarasıda benim telin imei numarasını tutmuyo ben ne yapcan şimdi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da once farklı imei geldi yeni mesaj geldi onda tutuo imei[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

banada kayitli telefona kayitsiz diye mesaj geldi.kontrol ettim kayıtlı telefon..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://imei.tk.gov.tr/

burda bulunamadi diyo, telefona gelen mesajda kayitsiz. 2si de ayni seyi mi ifade ediyo aslinda, yani kayitli degil mi demek bunlar? yoksa imei numarasi yok gibi bisi mi ne yani anlamadim hicbisi...

peki kayit nereye yaptiricaz?[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

spot telefonları kaydettirmek gerekiyor turkcell ekstralarda 5milyon ücret ödeyip kaydettirebiliyorsunuz.2saat önce bende kaydettirdim, 1saat sıra bekledim cok kalablık. Hatırlatma olarak son gun: 13.12.2005[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...

[Bu mesaj Platon tarafından 10 Aralık 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Paramecium söylediğin güzel ama öyle olması için Türkiye'ye ithal edilen hiçbir elektronik cihazdan vergi alınmaması gerek.

Yani bir tarafta yasal yolla ithal edilip vergileri ödenen bir telefon varken,diğer tarafta havadan yollarla sokulan bir telefon olursa adil olmaz.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

tatil için uzakdoğuya gittiğimde ben fotoğraf makinası alamayacak mıyım? belli bir değerin altında olduğu sürece gümrüğe tabi olmadan giriş yapılabiliyor.

turkcell'den bugün açıklama geldi;
faturasıyla beraber alındığı tarihte yurtdışında olduğunu ispatladığın takdirde kayıt altına alınabiliyormuş. kardeşimde fatura duruyor. ehh pasaportta giriş çıkış tarihi de belli. sorunumuz kalktı bizim :)

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AzureSlayer, 10 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
ya bu "kayıt dışı" tam olrak ne anlama geliyor

Ya faturanı alıp gidecesin yada 5 milyona extralardan kayıt ettireceksin[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...