solo_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Biliyorum baslik biraz enteresan oldu ama herkes anlamistir. bir hatta birden fazla makine kullaniyorsak o hat icin ayri ayri mi kaydettirmeliyiz yoksa her bir makinenin 1 kez kaydedilmesi yeterlimidir arkadaslar? Turkcell Extra'lar da kaydediliyormus. baska nerelerde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sadece 1 hatla kaydettırırsen yeterli sanırım. mesaj gelıcek turkcell extra ya gitmeye gerek yok.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 BU GUN BANA MEAJ GELDI TURKCELL 50 KONTUR KARSILIGINDA KAYDETTIYORMUS..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eski telefonun imei sini gondermisler kayitli deil die napacaz hayir dicez dimi ? kullanmioruz sonucta=[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bize de eski telefona geldi HAYIR dedik ama yenisi için gelmiyo.Gidiyo telefon pazartesi günü off[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 benimkine de gelmedi. cuma gününe kadar gelmezse müşteri hizmetlerini arayacağım.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 walla bana iki tane yasal uyarı geldi ama iki imei numarasıda benim telin imei numarasını tutmuyo ben ne yapcan şimdi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bana da once farklı imei geldi yeni mesaj geldi onda tutuo imei[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 banada kayitli telefona kayitsiz diye mesaj geldi.kontrol ettim kayıtlı telefon..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://imei.tk.gov.tr/ burda bulunamadi diyo, telefona gelen mesajda kayitsiz. 2si de ayni seyi mi ifade ediyo aslinda, yani kayitli degil mi demek bunlar? yoksa imei numarasi yok gibi bisi mi ne yani anlamadim hicbisi... peki kayit nereye yaptiricaz?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oh be bn şimdi üstteki siteden baktım bnmki kayıtlı çıktı..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya benimki kayitli degil ama mesaj da gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 spot telefonları kaydettirmek gerekiyor turkcell ekstralarda 5milyon ücret ödeyip kaydettirebiliyorsunuz.2saat önce bende kaydettirdim, 1saat sıra bekledim cok kalablık. Hatırlatma olarak son gun: 13.12.2005[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 10 Aralık 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bu "kayıt dışı" tam olrak ne anlama geliyor[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 selam, kardeşim yurtdışında okuyor ve orada kendisine telefon aldı. e şimdi oradan geldiğinde bu telefonu kullanamayacak mı? beni illa türkiyeden telefon alacaksın diye zorlayamazlar ki. ya bir işi de doğru yapalım. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paramecium söylediğin güzel ama öyle olması için Türkiye'ye ithal edilen hiçbir elektronik cihazdan vergi alınmaması gerek. Yani bir tarafta yasal yolla ithal edilip vergileri ödenen bir telefon varken,diğer tarafta havadan yollarla sokulan bir telefon olursa adil olmaz.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yurtdışında, hapiste gibi durumlarda daha sonra kayıt ettirmek mümkün şeklind ebirşeyler yazıyodu gazetede[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 selam, tatil için uzakdoğuya gittiğimde ben fotoğraf makinası alamayacak mıyım? belli bir değerin altında olduğu sürece gümrüğe tabi olmadan giriş yapılabiliyor. turkcell'den bugün açıklama geldi; faturasıyla beraber alındığı tarihte yurtdışında olduğunu ispatladığın takdirde kayıt altına alınabiliyormuş. kardeşimde fatura duruyor. ehh pasaportta giriş çıkış tarihi de belli. sorunumuz kalktı bizim :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThE_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 imei numaralarını kontrol etmeden gelen mesaja evet yazıp yollamayın size ait olmayqn telefonları kaydetmiş olursunuz gelen imei nosunu telefonun imei nosuyla karşılaştırın telefonun ana menüsüne *#06# yazarak kedi telefonunuzun imei numarasını öğrenebilirsiniz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: AzureSlayer, 10 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki: ya bu "kayıt dışı" tam olrak ne anlama geliyor Ya faturanı alıp gidecesin yada 5 milyona extralardan kayıt ettireceksin[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar