Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret question Help Meee??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler forgot password yazıom . sonra maili yazıyom . secret quesiton cıkıyo. o bolume ne yazacam hala bilmiyorum. soruyu mu yoksa cevabını mı bi yarım edin lutfen.. soruyu mu cevabı mı. şifre resetleyenler help pls :([signature][hline]Nick : CoMPLeXx
LvL : 57
Job : Mage
NP : 1650
Serwer : Ares
Clan : Phoenix Rising
Irk : El Morad
Not :İnvalid Password :(

Mesaj tarihi:
ya soru mneydi onu hatırlamıyom. bizim zamanımızda movie gibi bişi vardı :) nasıl soruydu hatırlayamadım. bi yardımcı olur musun?[signature][hline]Nick : CoMPLeXx
LvL : 57
Job : Mage
NP : 1650
Serwer : Ares
Clan : Phoenix Rising
Irk : El Morad
Not :İnvalid Password :(

Mesaj tarihi:
sorunun cevabını bılıorum soruda favorı fılm olması gerek ama soru sormuor cevabı werıncede userdata dıd not match dıyor oraya soruyumu yazıcaz favorı fılmı yanı tam olarak neydı bılen warmı acaba yapan veyatta bu sorunu halleden
Mesaj tarihi:
Güvenlik sorusunun cevabını istiyo senden...[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX
LvL : 6x
Job : Berserker Hero
Nation : Karus
Np : 7xxxx
Clan : Karizma
65'e kasıyoz dur bakalım .....

I miss you

[Bu mesaj Synergenx tarafından 14 Aralık 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya işte ben sorumun cevabını bılıoyorum ama onu kabul etmiyo anlamadım gıttı bazısı soruyu yazcan demıs ama soru tam neydı hatırlamıyom ama eskıden sabıt bı soruydu yanı
Mesaj tarihi:
Benim bir accountum da bu şekilde bir sorun ile yüzyüze.
Şifremi sıfırlamama rağmen gizli soruyu bulamadım listede :D.
Cevabını felan biliyoruz ama "What's your Favorite Movie?" y0k listede.Umarım kısa sürede düzelir.3JE3IOJDD gibi bir şifreyi aklımda tutamıyorum :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten.
SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)
Mesaj tarihi:
oraya favori filminizi yazacaksınız accountu açtığınız sıraları hatırlamaya çalısın ve hangi filmei çoks eviyordunuz onu yazın büyük ihtimal sallamıssınızdır ondan pek kurcalamayın :D
  • Yeni Oluştur...