CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya beyler forgot password yazıom . sonra maili yazıyom . secret quesiton cıkıyo. o bolume ne yazacam hala bilmiyorum. soruyu mu yoksa cevabını mı bi yarım edin lutfen.. soruyu mu cevabı mı. şifre resetleyenler help pls :([signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 soruyu yazacan ama sen şifreni mynet e mi gönderdin..eger mynet se boşuna uğraşma ama soruyu yazacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya soru mneydi onu hatırlamıyom. bizim zamanımızda movie gibi bişi vardı :) nasıl soruydu hatırlayamadım. bi yardımcı olur musun?[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sorunun cevabını bılıorum soruda favorı fılm olması gerek ama soru sormuor cevabı werıncede userdata dıd not match dıyor oraya soruyumu yazıcaz favorı fılmı yanı tam olarak neydı bılen warmı acaba yapan veyatta bu sorunu halleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Güvenlik sorusunun cevabını istiyo senden...[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 7xxxx Clan : Karizma 65'e kasıyoz dur bakalım ..... I miss you [Bu mesaj Synergenx tarafından 14 Aralık 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 falcanun dediği gibi did not match diyor sorumu cevapmı ?[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya işte ben sorumun cevabını bılıoyorum ama onu kabul etmiyo anlamadım gıttı bazısı soruyu yazcan demıs ama soru tam neydı hatırlamıyom ama eskıden sabıt bı soruydu yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cvbı ister soruyu deil son sifre deişimi ile aktif olan yani yenlinen gizli sorunu güncellemediysen eskisi olan yani favorite movieni yazman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim bir accountum da bu şekilde bir sorun ile yüzyüze. Şifremi sıfırlamama rağmen gizli soruyu bulamadım listede :D. Cevabını felan biliyoruz ama "What's your Favorite Movie?" y0k listede.Umarım kısa sürede düzelir.3JE3IOJDD gibi bir şifreyi aklımda tutamıyorum :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sifrenizi sıfırladıkdan sonra listeden seçtiginiz gizli soruya yeni bi gizli cvp yazarak gizli sorunuzuda güncellemiş oluorsunuz tıpkı mailinizi güncellediginiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oraya favori filminizi yazacaksınız accountu açtığınız sıraları hatırlamaya çalısın ve hangi filmei çoks eviyordunuz onu yazın büyük ihtimal sallamıssınızdır ondan pek kurcalamayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ben yazıom ama gene aynı şeyi dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar