Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yuh artık diyorum kendilerini cok gelistirmisler, bu kadarda saçma olmaz ya, mailimde gördüm koptum biraz, paylasayım dedim. Sanırım açılmadı da böyle bir konu. said: AFRİKADA ÇOCUKLAR ÖLMEKTE! >> TUSİNAMI FACİASINDAN ÇOCUKLAR ÖLMEKTE! >> UNİCEF İLE MSN ANLAŞMASI SONUCU TUSİNAMİ FACİASINDA ÖLEN TÜM ÇOCUKLAR >> , AFRİKADA VE FACİADAN GERİYE KALAN YAVRULAR İÇİN YARDIM KAMPANYASI >> BAŞLATMIŞTIR. >> >> BU YAZININ NEKADARI MAİL >> OLARAK GÖNDERİLİRSE MSN İLE ANLAŞMA SONUCU 5 EUR UNİCEF'İN HESABINA >> AKTARILMIŞ OLACAKTIR. KAMPANYAMIZ OLAN AFRİKA VE TUSİNAMI ÇOCUKLARINA ŞEFKAT ÇAĞRISI >> KAMPANYASINA KATILIN! GÖNDERMİŞ OLDUĞUMUZ (BENİM GÖNDERİMİM >> DAHİL) 5 >> EUR KAZANDIRDI >> BİLE. >> LÜTFEN ÖLMEKTE OLAN ÇOCUKLARI >> YAŞATALIM... >> LÜTFEN HER 3 SANİYEDE 1 ÇOCUĞUN AÇLIKTAN ÖLDÜĞÜNÜ HATIRLAYIN !!! BU >> MAİLİ HERKESE YOLLAYALIM.... HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN!..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 öeehh! 5 euro nası bi yazıştır ya. ben hayatımda böyle saçmalık görmedim.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 TUUSSİNAAMİİĞ[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
chagy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 sıkışa bak,her mail için 5 euro alacak olsalar,olayı spama bağlarlar 2 milyar internet kullanıcısı var desek dünyada,2 milyar x 5 then 10 milyar euro,galatasaray bile kurtulur o paraya :D[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 haha birde tsunamiyi dpğru yazsalardı :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bune ya sabah sabah koptum :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 türk işi abi :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 5 eur azuhzua[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 güzel espri[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Öne çıkan mesajlar