Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yanlis tabi olay. Ama Türk lafinin katilmasi da yanlis basligi yazan arkadas tarafindan. Ayrica ben de Opeth'e tapiyorum, ona ve peygamberi Akerfeldt'e laf söyleyeni beni karsisinda bulur, inancima dil uzattirmam.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Evet akerfeldt evet bibeğim çok iyi
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Adamlar kendilerini domuz olarak görüyor, bizim birşey yapmamıza gerek kalmamış.[signature][hline]The Blood is Love.
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bide şöle bi olay var. acaba hakkaten made in u.s.a mi yoksa milleti gaza getirme politakası mı?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya gaza getirmeyle alakası yok ki. Amerika israil herşeyi koymuşlar. Gayet de dizayn açısından güzel bence. yanlış ama güzel
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya tamam güzel her mesajında özellikle sölüosun anlıorum. yanlış tabi oda doru ama adamlar ya başarıya ulaşırsa? zaten böle küçük olaylar gülüp geçiceimiz şeyler sayesinde bukadar başarılı oluolar. süper çalışıo adamlar. tehlikeli bence[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ya bunları çoğu yerde sokakta giyemezsin. Başarıya ulaşınca nolcak? dini yenince noluyo ki? Anca bazılarının dediği gibi dinin birarada tuttuğu ulema'nın konuştuğu milletleri yenersin.. bi dakka ya tehlike hissediyorum
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 aynen, zaten çok darlandım bu konulardan. uzatmamak lazım ama genede yapmasınlar böle şeyler[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Papaz da ademin oğlu imam da. E adem kimin oğlu? Yakışıksız sıfatlara uygun tanımı var =( [Bu mesaj elaidizm tarafından 16 Aralık 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Team fatma t-shirtlerinden verelimmi abi ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Pardon b@b th3 k3nk.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kralsın bab. Tahtına geçirelim seni cok yoruldun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ya hadi mayhem alla aşkına bi sal. yok mu senin kız arkadaşın falan 3 ay sonra 3. sayfadan okicamız? Hayalet sevgilim :(
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Hiyaaa, laf sokma çabasına giren vatandaş burası bir public forum hatırlatim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya mayhem neyin artislii bu anlamadım ki. normal giden bi tartışmanın arasına nasıl girdin böle? elini öpücem yemin ediorum. biz fazla uzamasın konu abuk yerlere çekilmesin die kısa kestik sen hala neyin peşindesin? bu msjdan bişiler anlamayıp susmayabilirsin. ama ben sana başka bi cvp vermicem. hatta başka kimse de vermez inşallah[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 @Elbrech güzel arkadaşım biraz önceki geçen bir tartışma degil, bir gerginlik bile degildir, burasının bir public forum oldugunu unutup fatma degil fatwa gibi bazı seyleri post atarak saglanmaz, pm ile atılır gerekirse ordan laf dalaşı yapılır ama gel gör ki gece gece böyle seyler olabiliyor tabi, biz bunlara feyk diyoruz. neden mi feyk? bi tıklıyalım elaidizmin soru işaretine, 41 post ve az öncede 1 yılı aşkın süre önce bir olaydan haberi var, adam banlamıs nick degistirmis gelmis, belliki bir gıcıklıgı var işte, gece gece laf sokma cabasındadır kendileri bla bla.. neyse bakalım cok uzattım, deam edin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Senin burda yaşamadığın şeyleri hatırlıyorum. Buranın konsepti hakkında ahkam kesme. Ortaya dalıp da muhabbetin içine etmek yerine biraz düşün. Maskaralığa gerek yok. Kralsın bab k3nk tahtına otur lafları seni küçük düşürür beni değil. Public forum burası lise değil. Adabını bilmediğin yerin adabını kimseye öğretmeye kalkma. Msjını da şimdi götrdüm cevap vereyim. Evet banlandım. 2002 yılında üye olmuştum. Evet bu yeni account. Ama fatma değil fatwa deyişimin insanların önünde bunu düzeltmek ama sen bunu laf sokmak olarak algılıyosun. Sonra gelip bana ayar vermeye çalışıyosun. Neye dayanarak neyine güvenerek yapıyosun anlamıyorum ki. Ama şöyle güvenebilirsin, 1 yıldır burdasın 30 sevgilin yattı, herkes seni tanıyo popülersin, kalp var yanında falan.. Geç Mayhem ya bi sal. Nickimi değiştirmedim elaidi'ydi elaidizm yaptım. Bakan anlayabilir kim olduğuu. Görevim de senin gibileri 150 msj'a ulaşmadan banlamaktı. Tw olduğumda sen o sınırı aşmışsın heralde. Neyin ahkamını kime kesiyosun anlamadım ki gece gece sinir bozuyosun. Neyse, başka sölicek bişeyin atıcak bokun varsa p.m'den atarsın. [Bu mesaj elaidizm tarafından 16 Aralık 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elaidizm tarafından 16 Aralık 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 kasışlar...[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Feyk bunlar feyk, ela yörünge dışı accountunla laf sok bana. ps: bir daha post atmam istediginiz lafı sokmaya calısın.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem [Bu mesaj Mayhem tarafından 16 Aralık 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 buda yeni moda uaehuhe çok komime gidiyo not: bu son postum bi daha atmıcam bu arada[signature][hline]Boo, are you happy now?
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ayrıca amacım hem sana öğretmek hem de diğerlerine, fake account: Banlanan veya banlanmayan. Buraya harass amacıyla gelen. Sonra banlanan. Önceden banlıysa QRQEWQE nickiyle gelirler genelde. İkinci geliş. elaidi accountunun yanına iki harf eklenir de gelinirse eğer bu fake kavramına uymaz.
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya konu hazır laf sokma mezularına gelmişken: daha önce de 1 kişi bi postumu laf sokma olarak algılamıştı ama hiç bi zaman olmadı öle bişey. aksine paticikteki laf sokma olaylarından tiksindiim için attığım postları mümkün olduunca yumuşak ve dikkatli bir dille yazmaya çalışıorum. ama saçmalayan insana da yumuşak bi dille cvp verince anlamıyo. not1: mayhem'le bi ilgisi yok genel bi durum. not2: bi şekilde bu konu ya başladığı noktaya aslına dönmeli yada kesilmeli bu noktadan sora çünkü çok uzaklaştı. not3: bu son postumdur...[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
xarion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bu sayfa 0.053 saniyede yaratıldı.[signature][hline]harbi?
Öne çıkan mesajlar