Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilinc?

Crydan

Öne çıkan mesajlar

Eski bi screenshot bu. Bi ara bi şekilde edit itemlar ortaya çıktı
hatta çok iyi hatırlıyorum bilinc ile olan diyaloğumuzu. Adamın teki 400m a satışa çıkarmış, bilinc de satın almış hemen.ama daha sonradan GMlerin komik bi notice' i olmuştu. "Üzerinizde edit item varsa silin, aksi takdirde banlanıcaksınız" tarzında bişeydi. Bilinc, Gm ile konuştuktan sonra "bye bye " dedi o güzel helmet e :)[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dereque, 15 Aralık 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
said:
Xrated, 15 Aralık 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
hep birileri satın alır zaten bana bok atan adama bakın blinc aga rofl...

Sende çamur at izi kalsın hesabı... rofl

herşey ortada zaten :D[signature][hline]Lvl: 67
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xrated, 15 Aralık 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
hep birileri satın alır zaten bana bok atan adama bakın blinc aga rofl...

Kelimelerini seç de konuş... Ben kimseye küfürlü kelime kullanmadım burada saygıda kusur etmedim seviyeli kaldım. Ayrıca o dediğin dışkıyı ben atmadım. Senin deru keserken ki görüntünü birisi koymuş bende link verdim oraya.
---------------------------------------------------------
Gelelim helmet meselesine... 100. kez açıklıyacağım aylar geçti üzerinde ama yine de açıklayayım. Moradonda dolaşıyordum. Bir n00b arkadaş vardı o zamanlar abi baksana şurda bir helmet var çok enteresan dedi. Bende gittim. O zaman da forgetten temple denilen nane yeni yeni item dökmeye başlamıştı. Düşünün yani kaç aylar önce. Bir baktım item süper. Forgetten itemi sandım. Hem de 400 milyon. 400 milyona alırken ki SS de olacak bir yerlerde.Her neyse... Vay iteme bak dedim çektim kasketi tezgahtan. Adamdan PM geldi. BEnde daha neler var görmek istermisin dedi. Şaşırdım. Adam bir tezgah açtı aklınız durur. Bir belt vardı str dex mp hp .. bütün statslara +30 veriyor. 600 milyon yazdı ona. Shell+9 set koydu tezgaha. Chitin bow+1 ama 114 atack!!!Shell dagger defance helmet... Böyle uçuk itemler... Ben sadece bu helmeti aldım. Diğer bütün parçaları ISO almış...Hemen Yubere haber verdim. İtemi gösterdim herkes dumur içindeydi. SS'i forumlara haber koyan da YUber'dir zatenn. Saklayacak bişeyimiz yok. Zaten item saklı gizli birşey olsa o SS'de ne isim olur ne bir şey değil mi? gm1 di o zamanlar GM. Onu pmledim. Adam onu hemen sil yoksa banlarım seni dedi. GM'in tavrı da çok saçmaydı. Tezgahta satılan bişeyi almıştım. Kafama bile takmadan o itemi delete ettim. Çok acı bir andı. Meğersem adam databaselere girmiş ve bu itemleri yazmış. Üzerinden aylar geçti ama o item üzerine polemikler hala sürüyor. Olayın üstünden 1 ay falan geçtkten sonra biri beni PMledi ve o gün olan olayın GM işi olduğunu piyasadan para çekmek için olduğunu söyledi...Ekonomi dengesini sağlayacaklarmış... Yani o muhteşem helmet benim kek bir anıma gelip zalakça aldığım bir itemdir. Onun kafada olduğu düşünsenize 3x iron neclace:PP 10 dakika olsun bile ona sahip olmak güzeldi ama...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffLine, 15 Aralık 2005 06:35 tarihinde demiş ki:
bilinc. alıp da biraz kullandın mı yoksa aldığında durability o kadar mıydı. :)

Hiç kullanmadım valla. Durability aynen öyleydi. Demekki üretici firma biraz takılmış onunla:P[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan Lamer birde kullanmadım dio basbasya kullanıyorsun iste 1800 AP li char ile F9 bile 500 Spike yemio sen nasıl yiyorsun.

Her zaman kullandı bu oyunuda bunlar yuzunden bıraktım. Satın matın alma hikayesini gecin o itemin aynısından Yuber de gordum ama ondaki Gauntlet di. oda satin almıstır eksin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4Ever, 15 Aralık 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Ulan Lamer birde kullanmadım dio basbasya kullanıyorsun iste 1800 AP li char ile F9 bile 500 Spike yemio sen nasıl yiyorsun.

Her zaman kullandı bu oyunuda bunlar yuzunden bıraktım. Satın matın alma hikayesini gecin o itemin aynısından Yuber de gordum ama ondaki Gauntlet di. oda satin almıstır eksin.

??? Ne spike'ı ne 1800 Ap'si? Ne 500 dmg'si? Bir kere ben okçuyum. İkincisi gayet 700-800 dmg alıyorum spikelardan.Hatta iron neclace ve iron belt olmadığı için aldığım dmgler lvlime göre çok yüksek. O kafamda olsa 300-400 vururlar. Yuber de gaunleti mi varmış?? LOL! Hiç öle bir item görmedim valla.
Dallama dallama konuşuyorsun ama. Demek istediğini açıklayamamışsın. Ben dmg mi almıyorum yoksa çok mu dmg veriyorum anlamış değilim. İddia edeceksen bir şeyi kanıt sunacaksın. Hani SS, hani fraps? Bizim gizli saklı bir şeyimiz olsa o resimdeki isimler kapalı olurdu. Sallayım bir laf ortalığa bakalım noluyo hesabı yok öle!! Getir kanıt ciğerimi ye. Yoksa kuyruğunu sıkıştırıp defolup gidersin çamur atmak yerine...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kardeşim benim o itemi kullanma şansım olmadı. Çünkü GM özel pm attı bana. Banlanmaya hazır ol dedi. adam inventroydeki itemleri söyledi ben itemi aldıktan 5 dk sonra. Bende hemen sildim. GM anons yaptı illegal itemileri olanlar banlanacak diye. Ayrıca databaselere hile ile girilmiş bir item olduğu için silmesi çok kolay bir item. ISO'nun aldığı diğer bütün itemler hemen silinmiş 2 saat içinde. Benimki nasıl kalmış peki? Bilmeden atıp tutuyorsun.

32 yaşında adamım ve salak bir oyun için kimseye yalan borcum yok. O helmeti bir kere bile kullanmadım. Kullandıysam en adi şerefsizim. Bundan ötesi var mı?[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4Ever, 15 Aralık 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Ya Daha kullanmadım diyorsun Bana bir Anlat bakalım. 1825 AP den 500 Spike ?

Yuber 450 Spike O zamanlar 000000 bana 750 ben ona 800 kapatıyordum. sonra beni sikayet ediyordu.

Neyse Tamam yasında buyukmus bizden o kadar laf soylemene gerek yok iyi oyunlar

Yahu kardeşim ben sürekli dagger talia taşırım bilen bilir. Kafada dd helmet var. 75 dd'ye 500 spike atmış olabilirsin. Uyduruyorsun ya da yanlış hatırlıyorsun. İnatla benim onu kullandığıma inanmaya devam ediyorsun. Ben onu kullanmış olsam ısrarla kullanmadım dermiyim? Çünkü ortada bile hile yok ki!!! Ben onu merchanttan aldım. Eğer Gm sil demese kullanacaktım zaten. Ama kullanamadım!!! Keşke kullansaydım da bu saçma sapan laflara maruz kalmasaydım. zzzzzzzzzzzz[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4Ever, 15 Aralık 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Ya tamam buyusuksen dedik uzatma dedik hala konusuyorsun.

Sen czde surekli Taila ilemi dolasıyorsun. yoksa sadece rogue gordugun zaman mı bende taila ile dolasırım sen seninle teketek girdigm zamnlar hep taktım.

neyse uzatma artık saygı gosterik bokunu cıkartma.

1. si Yahu terbiyeli olsana ilk mesajında bok dedin aq dedin ikinci de aptal dedin 3. de hala bok demeye devam ediyorsun. Kelimelerini seç de konuş. Küfür etmeyi herkes bilir.
2.si senin ismin nickin neydi oyunda ben kimseyle teketek yapmam. 1 vs 1 den hoşlanmadığımı herkes bilir. Zorunlu kalırsam yaparım.
3.sü Talia arrow mu taşıyordun üstünde? İlginç...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

ilk once bu son msj bisi yazmazsan artık sevinirim. benim nick yok bisi yok. charımda yok.

1- Sana Yasın buyukmus uzatma dedim. Hala diyorum.

2- Surekli Taila tasımam sadeceteke tek girdigim zamanlar takarım. Ozellikle Warior ve Archery e karsı 5li birz sakat oluyor

Tamam bittimi Hll olsun sana iyi kullanmamısın o itemi. Baska bisi varsa kendine sakma yazma artık.

[Bu mesaj 4Ever tarafından 15 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...