Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Serverda Olursanız Olun Ama Bunu Mutlaka Okuyun


Episode_666

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben dies de oynayan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine [email protected] denen kişiyi MSN ime ekledim.Arkadaşım bu kişinin GM olduğunu söylemişti.Bir gün oynarken dc oldum.MSN'den diğer arkadaşlarıma da sordum onlar da dc olmuş.Ben de nedenin sormak için GM denen adama başvurdum.Adam bana "Şifreleri Resetliyoruz" dedi. "Bana ID'ni ve Eski Şifreni Söyle" dedi. Söyledim. Sonra da yeni koymak istediğim şifreyi sordu onu da söyledim.Adam bana "Bekle" dedi. 1-2 dakka sonra oyuna girmeyi denedim ve bana karakteriniz kullanılıyor dc edeyim mi diye soru. Et diyorum beni dc ediyor. 2-3 dakka sonra girmeyi başardım ama char çoktan soyulmuştu.Siteye girdim hemen şifremi değiştireyim diye. Ama adam benden önce davranmış.

Size Tavsiyem Kütfen Bu kişiyi Msn'inize eklemeyin...

Not:Benim lvl 53lük mage'im, kardeşimin 52 lvl priesti ve 48 lvl mage'i, arkadaşımın da 57 lvl mage'i aynı gece aynı adam tarafından aynı şekilde hacklenmiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya rofl.. IP sini bulsanız ne yapcaksınız ki !! Çocuk çocuk laflar yazmayın şuraya ilkokul sırasımı burası.Geçmiş olsun falanda yazmıcam ben buraya komik bir durum hatta güldümde okurken..Hangi yetkili senden şifreni ister Allah aşkına hiç mi sizde düşünce denen şey yoktur ya..[signature][hline]Jabba
ICQ:mu kalmı$

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...