Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnome Noel Babalar ve LOL!!

obaaa

Öne çıkan mesajlar

10 Dakika önce Dunemaul Horde'ları olarak; yaptık bunu.. Hemen Zep Tower'ın yanında.. Ehuhe; güzel oldu :)

!!LOL!!
Buarada söylemeyi unuttum; şu en alttaki kırmızı Gnome Noel Baba benim :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!

[Bu mesaj obaaa tarafından 15 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

şöle karlar üstünde olsaydı hehe. ama horde olduğunuzu belli etmiş kurak yerlerde olması hehe güzel olmuş. blizz yılbaşını dolu dolu geçirio :( ben de uzak kaldım ooof of. iyi eğlenceler.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

birde beni şaşırtan Org'dan Zep Tower'a giden random insanlarla yapılmış olması; yani bir guild organizasyonu falan değil.. Ortadaki elemanı herkes dinliyodu ben gittiğimde; 10dakikada bunu yaptık zaten :)

Nerf Random LOLs!! :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Süper olmuş :D Bu olay çok tuttu zaten Orgrimmar önünde bi dolu gnome düello yapıyor çok komik bir görüntü :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...