palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Oyunu aldım içinden 10 günlük bir kod çıktı. Şimdi bizim bi arkadaş daha wowa başlayacak. Ona bu kodu kullandıttırıp 1 ay süre almayı planlıyorum :) Ancak bu nasıl olacak? Arkadaş aynı benim gibi oyun alıp, 10 gün sonra onun cd-keyini mi girecek; yoksa 10 günün sonunda aynı aylık ücret öder gibi oyunun parasını ödeyip bir nevi register gibi birşey mi yapacak? Bilen varsa bir yardım lütfen ona göre vercem adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaşım aramaya güvenelim ve wow-eu adresini tarayalım. lütfen türk futbolu hepimizin![signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynı sorundan bende muzdaripim wow-eu da nerde olduunu bi türlü bulamadım onna ilgili açıklamanın ve bizim ark aldı ama bana 1 ay falan beleş bişi yazmıo. vay adiler blizzard? Tam şu olayı biri izah edebilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 olayın aslını öörendim: bkz wow-eu eski news recruit a friend kısmı, kutudan cıkan cd keyle zerre alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 arkadaslar simdi bir kod geliyo senin mailine bildigim kadarıyla sonra o kodu arkadasına veriyosun oda box almıs gibi acc acıyo cd key yaılacak yere de o kodu yazıyo okadar gerçek ama oyunun içinde snırlandırmalı (lvl20 sınırı trade yapamama channnellerde konusamama vb..) bir acc alıyıyo panalde upt your acc diye bir bölge var oyunu alan arkadasın upt ediyo accsini ve sana 1 ay beleş geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar