ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: bozii, 15 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: osman abi polinin bi alakası yok!! herşey ortaya cıktı ögrendim herşeyi polinin ilgisi yok ! ne ortaya çıktı söle bakim? ben merak ettim şimdi.. ulan hacklesem dedim hackledim.. kimden ne saklicam.. yaw poli bilio üzerimdeki itemları.. hala ne konuşuosunuz.. sana demedim mi ahmet madem ben yaptım ne tutuo üzerindeki itemlar kaç gb die.. poli ye bile sordum gb satan adamlar satıo mu hala die.. burda birilerine çamur atıcaksan ve o kişi bensem söle itemlarını almayanın ANASINI... başımın gözümün sadakası olur.. ama kalkıp bana ben item istemiorum diosan o zaman buraya post atma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :([signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NiCoLaS_, 15 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: NicoLas_67 de hacklendi :( pff ya adam açsammı ki die dusunuyom ama bakhcaz sen sus lan yalancı sen git su kadar np m war bu kadar np m war die millete yalan söle clanına gir clan ranka bakınca da 365 np en görünsün sonra da git kumda oynayıp ağla ok?[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: bozii, 15 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: osman abi polinin bi alakası yok!! herşey ortaya cıktı ögrendim herşeyi polinin ilgisi yok ! bozim sen yazdın ama adımı yazdılar bi kere okuyan ama neyse.beni tanıyan tanır,bilen bilir ben bişey demiyorum saygılar.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geçmiş olsun bozi bi de, poli ve hack ? löl[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw inanamıorum resmen benim çaldığımı ima ediosun.. ya ben senn şifreni almakta yardım etmedim mi? ben sana item alırız bekle etraftan bakam demedim mi? ya bok at izi kalsın.. böle bişey olamaz.. ne kadar kolay insanları harcamak.. bana verdiğin pass le siteye giremiorum dedin yarım saat saydın harfi yanlış yazmışsın.. onları mı konmuşalım burda.. bu kaadr olmaz.. helal olsun helal..ayakta alkışlıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Metakuso, 15 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bozi bi de, poli ve hack ? löl bencede meta ama işte insanlar türlü türlü ha ben diyorum ama o yazıyı oraya yazana söyledigi şeyin kanıtını koysun ortaya ki bunu anca bir gm den falan öğrenebilir ve böyle birşey öğrenilse benim accountum kalıcı ban yer lol diyorum bende[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 boşver takma. seni bilen biliyo zaten[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beni de poli hakladıııı. şifremi çaldı sefil poli :) ver la şifremi sefil poli :) hack me pilis[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Buyse, 15 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: beni de poli hakladıııı. şifremi çaldı sefil poli :) ver la şifremi sefil poli :) hack me pilis sadgkfsmhfdsmhas hakladı yanlız XD neyse gülüp geçmek lazım :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 imdat beni poli banladi sora sifremi degisti chara name change atti adminlere sordum ipleri onunmus poli ver charimi... la bu adam bunu yapsin birakin gidin bu oyunu ahmet gecmis olsun toplanir her sey sen takma kafana oyuna devam edin baska serverlar yalan xde oynadim 62 lvl yaptim param oldu itemim oldu yagcilarim oldu hatta costular seni kral yapalim dediler(kosp adami bölede yapiyor) ama su aresden aldigim zevkin 10 da 1ini almadim oyunu birakacaksan birak ama yeni baska bir serverda kasma derim[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :D helal sana geçmiş olsun bizdede char yok hala salla ak. asosyal yapıyo ciddi oyunu bıraktım kız buldum ve o kızla sözlendim ak. daha ne olsun :D said: bozii, 15 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: huaushaha olm yoklan kolpa falan walla bu sefer güme gittik... hiç bişeyim kalmadı ke nin aq salla gitsin xD önemli olan karı kız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahmet amk snn sende güme gittin desene masudhasud neyse kardeşim bırak zate en son konuşmamışda ben anlamıştım snn hackleneceğini :D eskilerden kimse kalmadı yalan oldu charlar itemler K.e Sux ^^ şimdilik olsada neyse devam okuldan kaçıp cafede görüşmeye :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 zamaninda en büyük FENERBAHCE diye bagirmadin moradonda ondan oldun böyle pis cimbomlu :D aglayip durma hacklendim die hacklendi de cok bi sey gitti sanki ben sana hemen alem +8 paper set bi de +8 wizard :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: NightHunter666, 16 Aralık 2005 05:33 tarihinde demiş ki: zamaninda en büyük FENERBAHCE diye bagirmadin moradonda ondan oldun böyle pis cimbomlu :D aglayip durma hacklendim die hacklendi de cok bi sey gitti sanki ben sana hemen alem +8 paper set bi de +8 wizard :D bende aynısını dedim ama aglıyo işte :( bide suçu üstüme yıkıyo:P[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar