aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bölümün sonunda Marissa ile Alex kumsalda öpüşmek üzerelerken bölüm birden bitti. Acaba sansürlendi mi ya da ben sansürlenmiş olmasını mı istiyorum bilinç altımda?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sen sansürlenmemiş olmasını istiyor olmayasın=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 3 4 bölümdür o bölümün gelmesini bekliyordum =) sansürledi hayvanlar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben de çok bekliyodum yaa.. DAha önce indiren arkadaşlar, en son sahneyi kesip upload etse, biz de hayır dua etsek kendisine.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kesinlikle sansür var ztn bunu daha önce buffyde de yapmşlardı.gençlerin fiziksel zihinsel.. bla bla bla[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hangi sahne tam olarak nerden kesildi söyleyin direk upload ediym ayıp yapıyorsunuz arkadaşlar. Kızarkadaşımdan da duydum kesmişler sahneyi.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sevgililer günü, Julkie Avrupa'dan dönüyor, Marissa'yı tehdit ederek akşam yemeği yiyolar beraber. Marissa sonra çıkınca ALex'in yerine gidiyo. (bi önceki bölümde el ele tutuşmuşlardı hani.) Sonra beraber kumsala gidiyolar bölüm orda bitiyo. Caleb ile Ryan'ın bilardo oynadığı bölüm. Çoook makbuyle geçer.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 lindsayin sarhoş olduğu bölümde de sansür var gibi gelmişti bana..:/[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 http://www.marissa-alex.com/gallery/212/0078.jpg ühüh dünyam sarsildi cnbce yede güvenemiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Nasıl kesiceğimi buliym hemen upload ediyorum hold on[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bunlar lezbiyenmiii???????[signature][hline]ıf you want breakfast in bad,sleep in the kitchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%238626955 [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Allah belanızı vermesin şimdi programı buldum kestim upload ediyorum diye msj atıcaktım hevesim kaçtı[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 netten indirmek rlz günah değil mi arkadaşlar böyle şeyler!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İçimde kalmasın gene upload ettim Rapütşer[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Buffy de de aynı şeyi yapmışlardı yine aynı şey.güzel bir sahneydi[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young... [Bu mesaj Villians tarafından 02 Aralık 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 anlamadığım şey, aynı saatte bi filmde olsa bu sahneyi gösterirler. o.c. olunca niye kesiliyo ki[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Abi uplanmış dosyada daha az çey gözüküyor yalnız. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 harbiden ha :) buffydede meger tarayla willow öpüsüp dururmus bizim haberimiz olmazmis.cik cik darildim cnbce ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nasıl daha az şey, dalgalar malgalar işte dizi bitene kadar gösterdik hocam, daha fazlası yok o işin.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Komik olmuş.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İyi oldu bence.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende aynı kokuyu aldım ama daha bunlar lezbiş çok takılcaklar ee o zmn dizinin ağzına sıçıldı ne olcak şimdi hem cnbc-e neler gösterdi şu ana kadar bundan ne olacak ayrıca sanki hiç öpüşme görmedik biz[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 fazla uzun sürmüo :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 diller temasta değilse ben ne anladım arkadaş o öpüşmeden.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar