oper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya bu msn sonradan eklediğimiz(mesajlaşma sırasında add yaptıgımız) smileyleri nereye kaydediyor acaba?? aradım aradım bulamadım bi türlü.. yardım ederseniz çok sevinirim.. :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Araçlar / İfadelerim[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi onu demiom.. bilgisayarda nereye atıyor.. ??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben de çok merak ediom çok aradım ben de bulamadım :( 100 tane smiley vardı bi format hepsi gitti yazık günah.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Msn' e eklediğin smileyler aynı avatarlar/resimler gibi, avatarı eklediğin zaman o eklediğin avatarı bilgisayardan silsen dahi msn' de durur. Yani msn kendi içinde saklıyor onları, smileyde aynı şekilde. O eklediğin smileyleri nereden indirip msn' e koyduysan tekrar yapman lazım aynı işlemleri. Msn den tekrar alabilme gibi bi lüksün yok diye biliyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o zaman abi msn dosyamızı muhafaza edicez. onu da yedeklicez öle mi. msn dosyasını formattan sonra aynen koycaz. kısa yol felan atcaz başlat menusune aççaz aynen durcak. ok saol valla eyw. sevindirik oldum ama gitti bi kere 100 smiley :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Msn dosyasıyla bi alakası var mı bilmiyorum, dediğin şekilde hiç denemedim. Ama o şekilde herhalde olmaz, tam bilmiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 C:Documents and SettingsxxxxxxApplication DataMicrosoftMSN MessengerCustomEmoticons Ancak,o klasörü kaydedip,format atıp oraya tekrar klasörü kopyalayınca msnde gözükmüyor ne yazık ki. Ama bir güzellik,o klasör altındaki dosyalarda aslında resim formatında sadece uzantıları değişik,yani tektek tekrar ekleyebilirsin o klasörü backuplarsan formatdan önce. edit: xxxxx kısmı windows kullanıcı ismin oluyor [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail [Bu mesaj chagy tarafından 16 Aralık 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar