-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 herkes gelio kardeşim yok öle yok böle dieni vururum...piknik yapılacak o kadar...[signature][hline]kissy kissy...boo!! Garbage =o= FM@ wj -alatariel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ohh sonunda acıldı topıc ewt gelıorum ben tabikide arkadaslar izmirde olucak buca yörük cadırımı ne varmıs orada sanıırım tarıh üzerinde anlasmaya calısıoruz yapılıcak işlemler 1)mangal 2)futbol 3)uzun eşşek :) gibi aktiviteler olucak butun herkesi beklerız not:lütfen bu olaya karsıysanız bile olay cıkartmayın rica edıiyorum :)[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. [Bu mesaj Hardter tarafından 14 Aralık 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hardter tarafından 14 Aralık 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çiçekliköye gidelim lan ama bu olay anca nisanda fln olur. mangalı ben yaparım ;) sucuk ekmek yaparız pirzola şiş ohh yanlız servis ayarlamak lzm tanıdık servis varsa ayarlıın bide mangalı getircek olanlar fln iş bölümü yapmak lzm[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 anıl yörük çadırına gidelim işte olm hem mangalı veriolar ordan(yanmış şeklde) biz sadece malzemeleri götürürüz orda pişirmesi kalr sadece;) bana sadece pazar günleri uygun olur. herhangi bi pazar günü olursa gelirim büyük ihtimalle:)[signature][hline]Apeiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aperıon olum zaten bu aralar kımsenın gelecegını sanmam bız sımdıden acalıp dedık gelmek ısteyen herkesı beklerız,gercekten cok guzel olacagına ınanıyorum[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Apeiron, 14 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki: anıl yörük çadırına gidelim işte olm hem mangalı veriolar ordan(yanmış şeklde) biz sadece malzemeleri götürürüz orda pişirmesi kalr sadece;) naaptın lan mangalı yakmadan işin zevkimi kalır çalıçırpı toplucan kömürleri atacan yelliycen.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu hafta gelemem ben büyük ihtimalle...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne bu haftası nisan fln dioz:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 olsun ben bu hafta gelemem. nisana gothic de gelirim diyor.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 apla tapındım sana şu lafından sora[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu sıcak havalarda çok iyi olur. Arada terleriz :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oley bayramda yapalım boyle etler bol bol =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bursa'dan izmir'e sadece piknik için gelmekte komik ne diyim. p.s:havalar iyice soğucakmı$ bu aralar,ilkbahara doğru yapında gidip hasta olmayın.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zerling bayramda geliomuş ztn:D p.s:öyle yapacaz ztn[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi eğlenceler size de bnm bildiğim bayram ocakta,ilkbaharda değil.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 saolda zerling ocakta yapıcaımızı sanıyo gliba.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zerg sadece bayram tatılı ıcın gelıor pıknık ıcın gelmıorkı pıknık tarıhı daha bellı deil ama olucak[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bayramda olsun yada ocaktaki tatilde işte..[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olabilir tarih farketmez ama 19 ocak ve 23 ocak arası olmasın aöl sınavlarım var[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 18 ocak? :)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen gelde göstereyim ben sana...[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben gelmiyorum ki...(bu sana) piknik işi sakat olmasın? [signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi [Bu mesaj ivy tarafından 15 Aralık 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 noolur gel:D olmaz nisanda ben ayarlıcam onu[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. [Bu mesaj Redogski tarafından 15 Aralık 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Olm zergling gelirse 3135431243(sondaki 3 kilo sizin için) kilo et alın size kalmaz sonra haeuha :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kola bira stockunuda çok yapmamız lzm bizim kamyon kiralamamız lzm:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar