Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I.A (artificial intelligence)

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Bu film aşmış bir film ama insanın içini karartıyor ayrıca sonunda dumur oluyorsunuz.Filmde buzlarsa eriyipte insanlar telef olursa ne olur gibi bir soru cvplanıo hehe cvp basit robotları geliştiriyorlar.Her türlü robot çıkıyor (Jigalo,hayat kadını,hizmetçi,öğretmen,dadı,veled) işte olaylar böyle başlıo sonra ise tamamen dumur oluyorsunuz neyse gidip izleyin siz bakem :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ya o filmle iligli bi soylebnti vardır..
kubrick filmi 80 lerde spielbergle birlikte cekme kararı alır.ancak filme yetecek butce yoktur
daha sonra ise kubrick projeyi spielberge verir..para bulunca bunu sen cek..ama sadece sen seklinde..
de be kubrick baba...spielbergden baskası yok muydu bu filmi verecek:-(
Sosyal ağlarda paylaş

bence son yarım saati hariç güzel bi filmdi. ama son yarım saat tamamen sapıtmış.

tam film bitti sandım, bi yazı çıktı: "2000 yıl sonra..."
oha oha oha.
nerelere uçtunuz siz be kardeşim?
bide aradan 2000 yıl geçmiş, binalar hala aynı şekilde duruyo. behey bu nası mimaridir, nasıl mühendisliktir...
ordan sonraki şeylerde saçmaydı.
mesela o uzaylı değnekler yanlarında kimse olmamasına rağmen kendi aralarında önce kendi dillerinde konuşuyolar, sonra bi bakıyosun, ingilizce konuşuyolar.
eheh.
güldüm yani.
bence kötü bi filmdi.
bu arada, filmin sitesindeki chatbot harbi çok iyi yapılmış. (orjinali alice) tavsiye ederim, ciddi ciddi muabbet edebilirsiniz. fazla abartmazsanız saçmalamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-10-24 00:33 tarihinde, Zed yazmış:
bence son yarım saati hariç güzel bi filmdi. ama son yarım saat tamamen sapıtmış.

tam film bitti sandım, bi yazı çıktı: "2000 yıl sonra..."
oha oha oha.
nerelere uçtunuz siz be kardeşim?
bide aradan 2000 yıl geçmiş, binalar hala aynı şekilde duruyo. behey bu nası mimaridir, nasıl mühendisliktir...
ordan sonraki şeylerde saçmaydı.
mesela o uzaylı değnekler yanlarında kimse olmamasına rağmen kendi aralarında önce kendi dillerinde konuşuyolar, sonra bi bakıyosun, ingilizce konuşuyolar.
eheh.
güldüm yani.
bence kötü bi filmdi.
bu arada, filmin sitesindeki chatbot harbi çok iyi yapılmış. (orjinali alice) tavsiye ederim, ciddi ciddi muabbet edebilirsiniz. fazla abartmazsanız saçmalamaz.

ah ah dusuncesiz adamlara bakin yaw, olm izlemeyenler olabilir daha mahvetmeyin adamlarin flm zevkini.. editle onu sen,degnek megnek heh

ben sewdim walla flmi ilgincti :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamam birader. maymunlar cehennemini takır takır anlatmış millet. gitmekten vazgeçtim resmen. eylemlerim sürecektir. bütün filmlerin sonunu bundan sonra benden öğrenebilirsiniz.

[Bu mesaj Zed tarafından 19 August 2003 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç abartısız hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden bir tanesiydi.
ilk yarısında sıkıldım, hani insan durağan şeylerden sıkılır ya, ööle gibi...
ikinci yarıda ise gözlerim yağlı urgan, dolu tabanca, ekmek pıçaa aradı durdu, bulsaydım oracıkta kıycaktım canıma sıkıntıdan.
gitmeyin, yakınından geçmeyin, kaçın, kaçın.
ben onları oyalarım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-10-24 00:08 tarihinde, caine yazmış:
ya o filmle iligli bi soylebnti vardır..
kubrick filmi 80 lerde spielbergle birlikte cekme kararı alır.ancak filme yetecek butce yoktur
daha sonra ise kubrick projeyi spielberge verir..para bulunca bunu sen cek..ama sadece sen seklinde..
de be kubrick baba...spielbergden baskası yok muydu bu filmi verecek:-(

spielberg delidir takma sen onu ama severim ;-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...