Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 M3 Type-r a hava tüneli açıyor ama Type-r 260 ı geçemiyor bir türlü..RS4 ise başka bir dünya zaten, etraflarında dönüyor :) Boyutu büyük ama çekin güzel video. bir tık[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 selam, ya tam iş yerinden çıkıcam, rs4 lafını duyunca kaldım :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zaten araba red line'a dayanmış 260ı geçerse o araba uçmaya başlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 selam, o ilk kasa rs4'lerden. 2.7litre V6 biturbo. anlaşılan bir rs4 history yazacağım :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 lol baslik bizim eski net cafenin oralardaki simitciyi hatirlatti bana adam canli canli simit die bagirirdi...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar