Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşlar şimdi ben adsl kotalı kullanıyorum ama limitsize geçicem.. fakat benim bedava olayı aralıgın 1inde bitmiş.ve suana kadarda (10,801 GB) downloadım var bu fazlalık ne kadar ücret olarak karşıma gelir bana faturada ?[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi kotan ne kadardı?[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 3gb[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 80 civarı gelir.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bya aşmışın emin değilim ama mgbayt başına değerlendiriyo diye biliyorum işallah mb başından değildir yoksa baya gelebilir[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Fena geçmişsin 90 gelir tahminim...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu doksan sadece doksan olarak mı gelıcek yoksa ustune bide şimdi limitsize gecicez 99 milyon da o var beraber mi gelicek ? doluydum ilgilenemedım fazla bayılcaz artık[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beraber[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 1- 90 bi kota asımın için gelecek 2-512 ye simdi gectiysen 99 milyonda extra 512 parası gelecek 3-birde baglantını yukselttigin için baglantı ucreti alıyolar tekrar (bizzat yasadım biliyorum) 50-60 arasıda o gelecek Kesene bereket ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 (10,801 - 3000) x 00.1 ytl + 35 ytl = sorumuzun cevabı[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar