Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 şimdi benim şöle bi sorunum basladı. ftp programıyla dl etmeye baslıyorum 14-15mb baslıyor. daha sonra 1mb a kadar düşüyor yavaslayarak. bunun nedeni de 256ram olan bilgisayarım paging yaparak 600mb a kadar cıkması. dl ederken makinenin temporary olarak herseyi memory e atmasını nası engelleyebilirim? program ayarlarında mı bilgisayar mı yoksa? ftp voyager kullanıyorum suan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 netten 500kb ile dl yapıyorsan sorun yok ozaman :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 17 August 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 14 mb la nası yapıyosun ya sabancı unı mı eheh yaz okuluysa kımse yoksa :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hmmm temporary olarak atmamasını istiyorsan dosyayı aynı anda okurken harddiske dosya olarak yazan bir program kullanmalısın.. şu anda hangisi yapıyor bilmiyorum ama cuteftp veya smartftp'yi bir dene istersen.. hadi o da olmadı dl edeceğin dosyanın linkini getright'a atıp problemden kurtulabilirsin :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yaf local den yapıyorum. netten 500K falan anca.. istesen daha fazla da yaparsın da IT tepene biner anında :) ark FlashXP mi ne kullanıyor da, onda yok öle bir sorun suan. extradan bir ayar yaptıgını da zannetmiyorum.. ben de mi FlashXP yüklesem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hmz oke bi de öle bir deneyelim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 uzuldum ceday 500kb aman sende ne ole kaplumba gıbı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 flashfxp imiş tam ismi bu arada programın. bunla indirmeye baslayınca bilgisayar bi kitlendi 5-6sn sonra 41mb yazdı,hönk oldum :) 20mb ortalama ile indirdi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 1mb a dusuo...allahtan düsmüs...basına saksı düde gorursun emi..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ortalama 20 mb/sn.. Eh yani yaklaşık olarak 160 Mb.. Muhtemelen o 155 Mb dir zaten. Pardon da 155 Mb lik bir local network 'ü nasıl kurdun ? Ya da niye local'e kurdun ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 benim bişi kurdugum yok yaf, okulun networku. max 100mbit gözüküyo ama kafasına göre dl ediyo :) gerçi ethernet kartı da max 100mbit destekliyor benim bildigim ama 12,5mb ın üstüne cıkıyor yani. [Bu mesaj CEDAY tarafından 18 August 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Çıkmıyordur o zaman. Program çıkıyor gibi gösteriyordur, yanlış hesaplayarak :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 walla ben onun yalancısıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 sonuc olarak ikisi de yeterli hız :) benim sorunum zamanla 1mb'a, hatta daha da altına düşmesiydi. tabi bu arada makine kullanılmaz hale geliodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 public değil değil mi o matrix in bulunduğu pc? :D[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar