Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Beşiktaş, avukat Ömer Vedik aracılığıyla Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu: 'Derbide kural hatası var. Maç yeniden oynanmalı...' Haklarını arıyorlar 10 Aralık tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmadan sonra Beşiktaş'ın büyük bir isyanı vardı. Bu isyanın sebebi; yapılması gereken değişikliğin bir türlü gerçekleştirilememesiydi. 90 dakika bitiminde hakem kararına büyük tepki gösteren Beşiktaş yönetimi dün önemli bir karar verdi. Hakkını aramak için düğmeye basan idareciler, Futbol Federasyonu'na Galatasaray maçının tekrarlanması için resmi başvuruda bulundu. Şimdi top Federasyon'da Avukat Ömer Vedik dün Beşiktaş Kulübü adına Federasyon'un kapısını çalarken, maçın tekrar edilmesine gerekçe olarak, hakemin oyun durmasına rağmen oyuncu değişikliğini yaptıramamasını gösterdi. Bilindiği gibi teknik direktör Jean Tigana da maçtan sonra hakeme isyan etmiş ve gerekirse konuyu FIFA'ya kadar taşıyacaklarını, haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtmişti. Federasyon'un bu konu hakkındaki kararı ise merakla bekleniyor. 17 KURAL HATASINDAN BİRİ DEĞİL Olayın kural değil, hakem hatası olduğu yönünde görüş bildiren eski bir hukuk kurulu üyesi ise ;Bildiğimiz 17 kural hatasından biri değil. Burada olsa olsa hakem hatası var. Ancak onu da hakemin kabullenmesi lazım. 4'üncü hakem Fatih Gökçe,Evet ben biliyordum, ama bunu atladım’ der ise, bu hakem hatasına girer. Hakeme de ceza gerektirir. Söz konusu kulübün maçta kural hatası olduğunu belirtmesi yanlış. Bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum'' dedi. Federasyon yetkililerinden alınan bilgiye göre, konunun hukuk kurulunda inceleneceği daha sonra hukuk kurulundan görüş alınarak, yönetim kurulunda değerlendirme yapılacağı öğrenildi. Kaynak:Milliyet[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn [Bu mesaj Finrod tarafından 15 Aralık 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu bızım yönetım BESIKTASLILIK geleneğine göre hareket etmiyor.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! [Bu mesaj Passanger tarafından 15 Aralık 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 saçmalık...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 rezillik rezillik rezillik yönetim öle bişey yapmışsa zatenn en kısa zamanda defolup gitmesi lazım . fantazi yapmaya gerek yok[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ehheh devre arasında oyuncu değiştirmediği içinde tigana teknik direktörlük hatası yapmış , ben o yüzden baçvurucam federasyona...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 doğrumu bu acaba inş deildir.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beşiktaş yenilgiyi kabullenemdi ve npcağını şaşırdı.. yok böle bişiy ya ehehehe[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yenilen pehlivan güreşe doymazmış...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben gsliyim ama tekrar edilsin bitane daha mac izlerişz fena mı :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu da bir mantık tabii :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Lucky, 15 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: beşiktaş yenilgiyi kabullenemdi ve npcağını şaşırdı.. yok böle bişiy ya ehehehe o zaman aynı yorumu GS'lilerin "hakem hatası hakem hatasııı" diye ortalığı birbirine kattığı maçlar için de kabullenin bir zahmet nasıl? hiç hoş değil di mi?[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok güzel bi cvp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bir GS'li olarak bende maçın tekrarını istiyorum ilk maçı izleyemedim buna gidecem..Ve alnımın akıyla çıkacağıma da eminim...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Black elinden öpüyorum. Ayrıca.... Bir saniye, Galatasaray LEHİNE hakem hatası mı olmuş? Allah allah bütün hakem hataları GS den yana oluyor nedir bu ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bir daha yeneriz. Bir de gecen sene Gencler Baskani'nin aciklamasi vardi : `Sanki yenseler sampiyon olacaklar...`. =] Kizilay'da degil de Mecidiyekoy'de emzik dagitilsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sanki yuola oyuna girince gol yemiyceklerdi anlamıorum ya.... :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu tür işlemler için belli bir itiraz süresi vardı baya da oldu maç olalı, 3 gün diye biliyordum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geri çekmişler bukadar basiretsiz bi yönetim ben ömrümde görmedim...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gerekçeleri de şu 'yönetim kurulunun haberi yoktu bu başvurudan. öğrenir öğrenmez gerçi çektik' neymiş hukuk bürosu mu ne yapmış başvuruyu kulüp adına..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yaptıklarının arkasında olsalarmış keşke..Tutarsız bir yönetim...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o maçta hakem hatasi degil defans hatasi var toraman i tutamayan kolpa defans az gununde olsa gol yemeyecektik. adam rambo cikti defansta top cikariyo gol atiyo heh 2 tane toraman olsa takimda samp olur bjk[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyla alakasızda Toraman'ın memleketi olan Sivas'da Toraman Cafe varmış içeride takılan herkesin saç modeli İbrahim Toraman gibi 50 tane Toraman var içerde :p..Lig Tv'nin süper haberiydi geçen bu...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahaha boy boy toramanlar :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Aslında Toraman yakışıklı çocuk,pazarlama ürünü olarak sunulabilir piyasaya..Sucuk reklamlarında falan "zebede sucukları yemeye devam edersem soyadım gibi Toraman olucam" gibi repliklerle görsek..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 besiktasta en begendigim adamlarin basinda geliyor ibrahim toraman , fenerbahcede gormek isterdim acikcasi.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar