Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok gelişme! Beşiktaş derbinin tekrarı için resmen başvurdu

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş, avukat Ömer Vedik aracılığıyla Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu: 'Derbide kural hatası var. Maç yeniden oynanmalı...'

Haklarını arıyorlar

10 Aralık tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmadan sonra Beşiktaş'ın büyük bir isyanı vardı. Bu isyanın sebebi; yapılması gereken değişikliğin bir türlü gerçekleştirilememesiydi. 90 dakika bitiminde hakem kararına büyük tepki gösteren Beşiktaş yönetimi dün önemli bir karar verdi. Hakkını aramak için düğmeye basan idareciler, Futbol Federasyonu'na Galatasaray maçının tekrarlanması için resmi başvuruda bulundu.

Şimdi top Federasyon'da

Avukat Ömer Vedik dün Beşiktaş Kulübü adına Federasyon'un kapısını çalarken, maçın tekrar edilmesine gerekçe olarak, hakemin oyun durmasına rağmen oyuncu değişikliğini yaptıramamasını gösterdi. Bilindiği gibi teknik direktör Jean Tigana da maçtan sonra hakeme isyan etmiş ve gerekirse konuyu FIFA'ya kadar taşıyacaklarını, haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtmişti. Federasyon'un bu konu hakkındaki kararı ise merakla bekleniyor.

17 KURAL HATASINDAN BİRİ DEĞİL

Olayın kural değil, hakem hatası olduğu yönünde görüş bildiren eski bir hukuk kurulu üyesi ise ;Bildiğimiz 17 kural hatasından biri değil. Burada olsa olsa hakem hatası var. Ancak onu da hakemin kabullenmesi lazım. 4'üncü hakem Fatih Gökçe,Evet ben biliyordum, ama bunu atladım’ der ise, bu hakem hatasına girer. Hakeme de ceza gerektirir. Söz konusu kulübün maçta kural hatası olduğunu belirtmesi yanlış. Bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum'' dedi. Federasyon yetkililerinden alınan bilgiye göre, konunun hukuk kurulunda inceleneceği daha sonra hukuk kurulundan görüş alınarak, yönetim kurulunda değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

Kaynak:Milliyet[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn

[Bu mesaj Finrod tarafından 15 Aralık 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu da bir mantık tabii :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucky, 15 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
beşiktaş yenilgiyi kabullenemdi ve npcağını şaşırdı.. yok böle bişiy ya ehehehe

o zaman aynı yorumu GS'lilerin "hakem hatası hakem hatasııı" diye ortalığı birbirine kattığı maçlar için de kabullenin bir zahmet

nasıl? hiç hoş değil di mi?[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasızda Toraman'ın memleketi olan Sivas'da Toraman Cafe varmış içeride takılan herkesin saç modeli İbrahim Toraman gibi 50 tane Toraman var içerde :p..Lig Tv'nin süper haberiydi geçen bu...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Toraman yakışıklı çocuk,pazarlama ürünü olarak sunulabilir piyasaya..Sucuk reklamlarında falan "zebede sucukları yemeye devam edersem soyadım gibi Toraman olucam" gibi repliklerle görsek..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...