anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ne yaptıysam oladı yeni menüler indirdim daha doorusu zebulanın örneiin tinker menüsünü kullanmak istiorm ama olmuyo olmuyo olmuyo herşeyi yaptım defaultta kalıyo deli olcam yardımcı olabilecek bi ark varsa sevinirim...[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bilen yoqmu ark UP!![hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bak ilk olarak scp uzantisini kontrol etinmi sonra [dialog d_deneme] 0,0 dialogun [dialog d_deneme TEXT] SDFSF [dialog d_deneme BUTTON] On=1 sdfsdf On=2 falan fian ama bence senin sorun uzantisini yanlıs yapmısındır .txt dir yani gerisini ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 öyle bi hata yapıcak kadar vahim durumda deilimde :D abi cidden delirecem menüyü ark kendi serverında denedi oldu ben yapıyorum olmuyo ilginç bi durum neyse saol ilgilendiin için[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ilgili itemın scriptini bulup on=@dclick altına src.dialog d_dialog_sdffsd ekliceksin 217389217398173 kere anlattım bunu ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bak demekki sen bunu 23489384723 kere anlatırken ben burada deildim ve gormedim gorsem sormam dimi adamı deli etmein[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yinede saol[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: anil_selam, 19 August 2003 00:29 tarihinde demiş ki: bak demekki sen bunu 23489384723 kere anlatırken ben burada deildim ve gormedim gorsem sormam dimi adamı deli etmein[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ pardon baba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 babs kusura bakma ama belki kendimi affettirebilirim.. tıkla babs!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar