DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımda Norton anti-virus ve norton internet security yuklu buna dahil olarak spybot search and destroy var.Xp pro service pack 2 kullanıorum.Msn nimde devamlı bi sorun var belli bi zamandan sonra hata verdi dio msn kapatılmalı şeklinde bi uyarı verio ama bu kimi zaman 5 dakikada kimi zaman 1 saat te oluo çok sinir bozucu bişey.Format atın dicek arkaşlarada format attım bi iki hafta böle gitti ama şimdi yeniden başladı nedendir acab asinir olucam yha nasıl çözerim bana yardımcı olursanız sevinirim msn im devamlı açık kalmalı ben başından ayrılsamda ne şekilde çözebilirim bu hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Birde arkadaşlar iki defa format attım iki defa yaklaşık bi ay sonra aynı osurnla karşılaştım tesaduf olabilir tabiki ama donanimdan kaynaklanabilrimi acaba.Birde Bilgisysar hata veiro mavi ekran cıkıo bazen Bad_Pool_Caller ie bişiler yazıo içinde ama bu windowsun verdigi mavi hata ekrnı yhani spy dan kaynaklanan bi mavi ekran degil ondan osnra reset atmadan mavi ekrandan cıkmıo tabiki bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 O hatayı tam haliyle nette arat. Sorunu anlamanda büyük ölçüde yardımı olacaktır.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dedigin şekilde bi deniyim bakalım bişiler bulabilcekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 audigy kartın varsa yeniden kurarsan düzelebilir..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yok anakartta ses kartım bnm direk.Bu sorunun neysede msn deki sorun bunla alakalı degil onu nasıl düzeltirim esas bu çok nadir 2 ayda bir çıkıo mavi ekran :( esas sorunum msn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşlar bi yardım eden yokmu yhaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tam olarak mesajda dedigini aynen buraya yaz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hmm ya norton firewall pek önermem. bence norton anti virus ve zone alarm kur. xpnin firewallı da varsa sorun çıkmamalı. umarım msn plus felan da kullanmıyorsundur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar