Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn Sorunu

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımda Norton anti-virus ve norton internet security yuklu buna dahil olarak spybot search and destroy var.Xp pro service pack 2 kullanıorum.Msn nimde devamlı bi sorun var belli bi zamandan sonra hata verdi dio msn kapatılmalı şeklinde bi uyarı verio ama bu kimi zaman 5 dakikada kimi zaman 1 saat te oluo çok sinir bozucu bişey.Format atın dicek arkaşlarada format attım bi iki hafta böle gitti ama şimdi yeniden başladı nedendir acab asinir olucam yha nasıl çözerim bana yardımcı olursanız sevinirim msn im devamlı açık kalmalı ben başından ayrılsamda ne şekilde çözebilirim bu hatayı
Sosyal ağlarda paylaş

Birde arkadaşlar iki defa format attım iki defa yaklaşık bi ay sonra aynı osurnla karşılaştım tesaduf olabilir tabiki ama donanimdan kaynaklanabilrimi acaba.Birde Bilgisysar hata veiro mavi ekran cıkıo bazen Bad_Pool_Caller ie bişiler yazıo içinde ama bu windowsun verdigi mavi hata ekrnı yhani spy dan kaynaklanan bi mavi ekran degil ondan osnra reset atmadan mavi ekrandan cıkmıo tabiki bilmem anlatabildim mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...