anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 evet başka bi mmo ile tekrar burdayım bu defaki 2d bi mmo grafik bakımından kötü olmasına karşın bağılı ötesi yapan bi oyun ve bu nedenle 4 milyon (sitenin açıkladığı rakam ne kadar doğru bilmiyorum) oynayan account var, oyunun en iyi özelliği ise hızlı bi pvp sistemi olması [a]Account ve İlk karakter[/a] oyunun sitesi girdikten sonra (www.tibia.com), sol alttaki "My accout" kısmından üye oluyoruz, mailimie gelen şifre ile giriş yaptıktan sonra (siteye) açılan sayfada kişisel bilgileri girip "Create Character" kısmındaki butona tıklıyoruz ve açılan dünyalar listesinden dünyamızı seçiyoruz Dünya çeşitleri Non-pvp yazanlar: bu dünyalarda adı üstünde playerlar birbiri ile savaşamaz. Pvp-Enforced: bu dünyalarda playerlar arası bi savaş vardır playerlar birbirine exp verir. Normal: bunlarda ise playerları kesenler pk olur. dunyamızı seçtikten sonra karakter ismimizi yaratıyoruz tabi bununda kuralları var -İlk harf büyük olacak -Küfür ve ünlü birinin adı olmayacak -Diğer oyuncuların adını taklit etmeyecek ismimizide girdikten sonra karakteri yaratıyoruz. [a]Genel bilgi[/a] [a]Tutorial namı diğer RookGard[/a] Oyun başladığınızda küçük bi adada başlıyorsunuz bu ada tutorial adası, hiçbi dünyada bu adada pvp yapılmaz, bu adada oyunu öğrenirsiniz, daha doğrusu oyunun oynanışını, banka falan yoktur burda ufak tefek şeyler vardır ve küçük yaratıklar, burda level 8 olunca vocation seçip mainland denile n büyük kıtaya gidiyosunuz ki bu kıta süper bi yer [a]Vocationlar[/a] Paladin: Bu voc. diğer oyunlardan farklı olarak okçudur, büyüde yapar okçulukda her level 15 mp 15 hp alır, kaçarak savaşır, bu nedenle avantajlıdır düşman yakalayana kadar baya bi dmg verir, hatta ölüderbilir bile Knight: bu yakın dövüş kullanır, her level 30 hp 5 mp alır, büyü gücü çok düşüktür. Sorcerer: Süper saldırı büyüleri vardı ama hp si düşüktür, summonladığı yaratıklar bayağı işine yarar onun dışında bitirici büyüleri çoktur yada toplu katliam yapacak güçter büyüleri vardır. Druid: heal büyüleri kullanır pek dmg büyüsü yoktur ama runeleri kullanarak iyi savaşır ve summon yapar level 20 iseniz ve premiumsanız promoted olabiliyosunuz, krala 20k ödedikten sonra oluyosunuz, promoted olunca paladinseniz royal paladin, sorcerersanız master sorcerer, druidseniz elder druid ve knightsanız elite knihgt oluyosunuz, promotedlarda büyüler daha fazla daha iyi skill artıyo daha güçlü oluyo mp ve hp daha hızlı artıyo soul daha çok oluyo. [a]Mainlandi tanıyalım[/a] mainland da bi ton şehir var bunlarda hayatın olduğu şehirler Carlin ve thais bu şehirlerde yüzlerce kişi olur onun dışında hangi şehre yada ksabaya giderseniz gidin dolu olur hayat heryerde var yani :P onun dışında şehirlerin tümünde bi adet banka, bi temple (ölünce doğmak için) biraz shop ve voc guildler falan var [a]Büyüler savaşlar pvp vs[/a] Oyunda büyüler 2 kısım sözlü büyüler ve rune büyüler, sözlü büyülerin sözlerini chat penceresine yazınca büyü aktif oluyo, rune büyüler ise eliniz blank rune alıp sözleri okuyunca rune büyü gücü hapsediyo ve istediğiniz zaman kullana biliyosunuz,ayrıca soul olayı var yaratık kestikçe soul arıtyo her büyü için mananın dışında soul gerekli, pvpler hızlı oluyo çünkü kaçarak savaşanlar art arda büyü çakanlar paso heal çekenler yani pvp sinde acayip aksiyon oluyo, yaratıkları kesmek ayrı bi zevk veriyo mesala biz kanka ile dragon keserken o knight dragonu peşine takıyo :D ben okçu dargon onu kovalerken okları dayıyorum sonra canı azalan dragon kaçıyo kaçarken daha tehlikeli bu durumda arkadaş yannına yaklaşıp oyalarken ben okla indiriyorum bazen bana geliyo :D o zaman iyi bi kaçış sahnesi oluyo [a]Ölüm ve dirilme[/a] ölünce eğer prmoted değilseniz çantanız, rastgele bi item ve ezpiniz %10u kadar exp gidiyo ve kayıtlı olduğunuz templeda doğuyosunuz Promoted iseniz %6 exp ve item düşme ihtimali azalıyo Premium olayı premium için belli bi bedel ödüyosunuz ve bazı imkanlardan yararlanıyosunuz mesala onlar uçan halı ve gemi kullanabiliyo, onun dışında belli avlanma yerleri falan var, ev falan alabiliyolar. +'lar süper pvp sistemi ve bağımlılık yapıyo -'ler premiumlara tanınan torpi, kalitesiz grafik, ses yok [Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben şu oyuna bi ısınamadım :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Son derece kötü bir oyun vasat beni hiç sarmadı :) Ağır oldu belki ama güzel değil bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynen ben hayatımda bukadar kötü buu kdr rezil bi oyun görmedim:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaş fake misin nesin? daha gelir gelmez attığın posta bak ya, gerçek accınla gir biz fakeleri sevmeyiz, allah bilir 2 gün sonra kalpte istersin tam olur, pis feyk[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 15 Aralık 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hehe, seni birkaç seneden beri tanıdığım için yazdım böle. Gerçek hayatta da söledim şini de sölüorm Tibia dandik bir oyun, en azından daha iyileri varken oynamak gereksiz bence. Fake make iddaların hakkında ise ne diyim şu anda msnden konuştuğum birisi bana fakesin diyo uğraşamıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bencede dandik bi oyun hemen sinirlenme anart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hehe olum fakesin yalanmı? deşifre ettim seni ahuaha, lan senin oynadığın oyunda güzeldi neydi o oyunun adı? fasulye kesiyodun, ıspanak doğruyodun falan, bennim annem yıldardır kesiyo onları ama daha level atlamadı ahuahauh :D (oyunu adı neydi? )[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 15 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ehue buraya cevap yazıyon sonra bana msnden bak diyon ve hala fake olduğumu iddia ediyosun. Elimde ss var lüzum olursa atabilirim buraya ki fake değilim :) Kendisi sinirli de değil sadece tibiasını herzaman savunuyo :D Benim dediğim Rose Online idi ve o oyunu fasülye kesmek olarak bildiğin için çok şey kaybettiğini bilmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lan yuh lan serviste anlattıklarını unuttumu sanıyon fake herif gerçek accountunuda biliyom senin :D (kaç kere ban yedinide), hala fakelikten utanmadıysan ben ne diyim, bu arad screen falan demişin arkadaşlar msnx i yükletip karşıdakini bişi deditriyo gibi göstermek mümkündür senin o programı kullandığınıa biliyom, rose mi neyse o olum sen demiyomuydun dün partyi yaptık fasulye kralı kestik diye :D neyse burası özel tartışma yeri değil cevap vereceksen msnye gel sen ban yemeye alıştın ben ban yemek istemiyom, fake acacak yüzüm yok benim[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 15 Aralık 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Kimmişim ben çok merak ettim? Msn adresin çıkıyo walla o programları ben bilemem içim temiz XD Neyse bu konuya cvp yazarak böle bir oyunu güncel tutmak istemiyorum bişe diceksen msnden söle. Ha bu arada Not:Resim koyma kuralı warmış koymak yasakmı yaw :D İlginç olur diye düşündüm :D Neyse daha cvp yazmam ben konu güncelleniyo :P [Bu mesaj palapiyer tarafından 15 Aralık 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tamam haklısın artık cevap vermicem, sen fake deilsin mutlumusun?, eğlen kendi başına ben yatar, ha bide ben sana cvp attıktan sonra msn den bak mı diyom, puhauahu lan utanmasan sen fakesin diceksin[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 15 Aralık 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 La sana fake diyen oldumu :D Spoiler vermeyi bilmiyom. Sen attın ben altta kalır mıyım :) Benim e-mail adresim [email protected] onu göster bakiym. Ama bak benim spoylerimde neler warmış :D Yaw spoiler olmuyo arkadaşlar link verem aynı şey :D http://img343.imageshack.us/img343/8397/anaremail9vu.jpg Kusura bakmayın artık :D Canın sıkılıyo heralde :D Boşuna forumu kirletmeyelim ancak burada şahsıma yapılan fake iddiaları var ben onlara cevap veriyorum. Konuşcak bişeyin warsa msndeyim. (Zaten her mesaj attıktan sonra aha bak buna da cvp yaz görim tipinden mesajlar atıyon) :D [Bu mesaj palapiyer tarafından 15 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj palapiyer tarafından 15 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Baya dandik bir oyun, geçen yıl denemiştim. O görüş açısı nedir ya lol.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 görüş açısı falan kötü ama zevkli, yani pvpsi falan benim hoşuma gidiyo fasulye kesmekten iyidir :P bu arada arkadaş link öyle değil böyle verilir ne var bunda? bu arada msnmi neden yayınlama ihtaycı hissettin [signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 15 Aralık 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar