Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ewdeydm uuyodum kalktm herkes sokaa dokulmus aldım manitayı gozlerden uzaq bi kosede sewiştik millet can derdindeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben büyükada'da idim pis sallandı yane inananazsız ben yataktna düştüm sonra bahceye cıktık tam ewe girdik bir daha sallandı sonra sokakta yattık. kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ya ben uyuyodum rüyamda bilgisayarla uğraşıyom monitör sallanmaya başladı len dedim noluyo annem geldi odaya kaldırdı beni dedi deprem oluyo çıktık dışarı benzinlikte arabada kaldık deprem olucak patlayıvercek benzinlik ölüces haberimis yok :) allah rahmet eylesin ölenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bence bu depremden kurtulan yerler ve de sağlam yapılmış olan binalar artık fazla yıkılmaz. Beylikdüzünü ya da ataköy ü bilenleriniz varsa onlar bile o kadar şiddetli depremde yıkılmadıysa daha o tip yerler yıkılmaz a.k.a raylı sistem[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 18 August 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ben istanbulda Akmerkez yakınlarında bir apartmanın 6. katındaydım. Daire iki katlıydı ben üst katta ablam(babamın karısı(üvey anne diyemem)) ve babam alt kattaydı. Ben odamda 37 ekran televizyonu izlerken babam su içmeye kalktığını duydum.Bardak sesleri geldi falan filan sonra bi baktım benim bilgisayar sallanıyo ve muazzam bi ses yükseliyo yeraltından.Daha önce hiç deprem görmediğimden fırtına falan sandım sonra ablam uyandı babam geldi deprem oluyo dedi ( ablam ağlıyodu ) babam hüzünlü gözlerle bana bakıyor ben ise olayın kargaşası ve korkusu içinde kulağım camın dışında çınlayan araba alarmları gözüm düşen bardaklar arasında ümitsiz bir şekilde bakarkene o cehennemi ses bitti. Artık herşey sona ermişti çoğu insan ölmüş, çoğu ise enkaz altında çırpınıyordu hayata kalmak için. Ne kadar şanslı olduğumuzu düşünerek izledim televizyonu ve dışarı çıktım dolmuş gözlerimle... Okullar açılmadan önceki depremde yunanistanda rahmetli babanemle birlikte muhabbet ediyorduk. Yanımızda türk kanalı açıktı ordan öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 17 ağustosu hüzünle anımsıyoruz... Türkiye'nin bir ayıbı olarak tarihe geçti...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hıh, "deprem olurken uyanamadım cok yorulmustum" vs diyenlere resmen imreniyorum.. 17 agustos günü yalovadaydım kaldıgımız site 5 apartmandan olusuyodu bitek bizim apartman ayakta kaldı(ağır hasarlı) ve biz 1. katta kalıyoduk.. sadece günes dogana kadar yasadıklarım sayfalarca tutabilir beşin üstünde hayat kurtardım diyebilirim isimlerini bilmior olsam da, cünkü bilenler bilir evimiz yalova stadyumunun arka tarafıydı yani depremde yalovada en fazla hasarı alan yerde..ama bi gercek var hayatını kurtardıgım insan sayısının on(10) katı kadar arkadasımı, tanıdıgımı kaybettim.. depremden sonra ki bir yıl hayattan kopuk yasadım benim icin hicbir sey önemli diildi ailemden baska, düsünebiliyomusunuz telefonla olsada konusucak arkadasım kalmamıstı.. olaydan birgün sonra izmire gittik ve ben bi daha yalova sınırlarına ayagımı atmadım *!telefonunu açar silmeye gücünün yetmediği numaralara bi daha bakar* :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Şurda yazılanlara bakıpta kendimi yerlerine koyunca, Allah'ım ne kadar şanslıyım diyorum.Herşeyin daha kötüsü var.Tekrar geçmiş olsun herkese.yakınlarını, arkadşalarını kaybedenlerin başı saolsun.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ha bi de. Bu deprem hiç bir şeyi değiştirmedi. Ders almıyoruz biz. Layığız diyim artık. Şu an bu deprem bizim yörede felan olsa sadece bir iki tane bina ayakta kalır gibime geliyor... Yakınlarını kaybedenlere sabır... Bunları görüp de benim gibi algılayamayanlara artık akıl mı sabır mı yoksa akıllı mı lazım bilemiyorum...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar