DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Çekilime başlayalı baya bi oluyo bildiğim kadarıyla.Arattım hiç forum yokmuş.Öyle haber vereyim dedim. Yalnız Cem Yılmaz yokmuş sanırım 2.'de.Hatta kendisi ben yokum 1. kadar tutmaz gibisinden bir röportaj yapmış felan filan. Neyse gelmesini benim kadar çok bekleyen var mı? Ayrıca müziklerini Kardeş Türküler'in yaptığını hatırlatayım.Sevmiyosanız bile en azından müzikleri dinlemek için gidebilirsiniz :-)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 valla birincide yarmıştı bizi de, yılmaz erdoğan esprileri kabak tadında olmuyor değil çoğu zaman :hmm: ben g.o.r.a'yı heyecanla bekleyenler kervanındayım ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya ilki fena değildi ama genel olarak beğenilmemiş sanırım .. ve de sadece cem yılmaz'dan ibaret olduğu düşünülüyo filmin ben 2.sinin de ilki kadar iş yapacağını düşünüyorum açıkçası bi ara fatih terim oynayacak söylentileri falan vardı umarım bombadır onlar .. bi de cem yılmaz'ın bu filmde oynamama sebebi türk filmi adlı şirketle imzaladığı sözleşme[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya bırak fatih terim basın toplantısı bile yapamıyo filmde adamı yeşillik niyetine mi kullanıcaklar :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 eheh güzeldi ama bencede fazla tutmayabilir... "filipis marka televizyon" :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 aha bak değneği de attım.. ama dur sen ama duuuur :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Kardes türküler misyonuna vizontelede müzik üslubuna ters düstü bence ve hicde güzel degildi.Ama son albümleri Hemavazlada gönlümüzü almayi bildiler....[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: thelegbra, 16 August 2003 04:09 tarihinde demiş ki: aha bak değneği de attım.. ama dur sen ama duuuur :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. zopayı da attıım !![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Fegro, 16 August 2003 04:26 tarihinde demiş ki: Kardes türküler misyonuna vizontelede müzik üslubuna ters düstü bence ve hicde güzel degildi. Abi kardeş iyi götürüyolar bence... O çeşmi siyahımı hala unutamıyorum zaten ya.Muhteşem yabmışlardı...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Sen hic bogazici üniversitesi zamanlarinda bir konserine gittinmi? O performanslarini mumla ariyorum.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Gitmedim de konuyu fazla zabtırmayak.Başlığa uygun bi forum olsun. Kardeş Türküler ile ilgili görüşler için buraya tıklayalım lütfen Evet vizontele 2 hakkında görüşlerinizi bekliyoruz efendim...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 16 August 2003 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kesinllikle gora yı beklıorum deli gibi kusana kaslarım agırana kadar gülmeliyim :P[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ilki bir şekilde bitti de ikincisinbde neyi işleyecekler onu mrak ediyorum hadi birincisininkonusufln güzeldi bi mesaj iletiyorduda ikşincisine ne koyacaklar?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bilsem adım Yılmaz Erdoğan olurdu herhalde :-)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 cem yılmaz g.o.r.a için neredeyse bütün servetini yatırmış. arabalarının hepsini satmış ve elinde bi tek swordfish'teki john amcanın kullandığı araba duruyo.(markasını unuttum aklıma gelince yazarım) o arabanın tek başına değeri 1.4 trilyon şu anda zaten.. ama demekki adam öyle bi gelir bekliyoki filmden. servetini harcıycak kadar güveniyo bu filme.. umarım güvendiği ve bizimb eklediğimiz gibi cidden komik bişey olur..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu saptırmayalım lütfen. Vizontele[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar