Nefr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bunu yeni gördüğüm için üzüldüm. Çok güzel bir yazı olmuş. Evet ben de o durumdayım Arloaax, şaşkınlık içinde olmaktan rahatsızlık duyup duymamak konusunda kararsızım ama. ;) Daha önce görüp de üç günde bir uplamayanları da kınıyorum. Topicin adresini direk c/pledim unutulmaması gereken adresler listeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bunu yeniden okumam gerekti biraz önce, belki ortak noktalardan hareket edip bir mantık yakalayabilirim diye umdum. Açıkçası yine olmadı, yine çözemedim belki ama en azından keyifli bir hüzün sağladı bana yazı, zaten belki de daha fazlasını ummanın anlamı yok. Belki ilgilenen birileri daha olur, bu yazıyı kaçırmasını istemem kimsenin. Buyrun, okuyun.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Gözlerim doldu gerçekten..[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hiç sevemedim. Hiç sevdiğimi söylemedim. Gururumdan, Sevdiğini söyleyenleri hep üzdüm. Seni seviyorum dediler, Yüzlerine boşboş baktım Manasızca,çaresizce... Beni kötü çarptı bu yazı.Sanırım elimdekilerin kıymetini kaybedince anlayacağım.Ama geç olacak...[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 benide çarptı bea walla hiç kız arkım olmadı... bende söleyebilseydim olurdu belki... :( Edüüüt:Craven senle ortak bi yanımız var galiba... ikimizde saatin 44üncü dakkasında mesaj atmışız :-P[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) [Bu mesaj Mirluin tarafından 18 August 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Birşeye hiç sahip olmamak sahip olup da kaybetmekle kıyaslanamaz bile. Arkadaşlar, kardeşler dikkatli olsunlar. Hepsinden önemlisi akıllı olsunlar. :,[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 oha coj güzel ya bıraktım gitarı okudum şimdi de ağlcıam bi de november rain çalıo..ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar