Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI Accountum için yardım. [önemli]

Faust

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır Paticik Forumlarındayım.
UltimaTR açıldığından beri burada takılıyorum.
Ve sizlerden bir ricam var,
uzun zamandır ultimaTR yazılarını okuyorum.
Bir OSI Account'um var, ama gerçek hayatta yaşadığım büyük maddi sorunlardan accountumu açamıyorum. Accountumla 1 ay OSI'de oynamak istiyorum. Bana yardimci olacak, 1 ay süreyle accountumu açtıracak bir arkadaş arıyorum.
Gerçekten söylüyorum kötü bir niyet yok,
Özel mesajdan bana ulaşan arkadaşlara şuanki durumumu ve kendimi anlatabilirim.
Ayrıca İstanbul'da iseniz yüz yüzede görüşebiliriz.
OSI'de oynamayı çok istiyorum.

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar dostum.Benden sana bir öneri.kendine uygun bir iş bul ve çalışmaya başla hemen..hem harclık olur.hem de istediklerini alabilir oside de babalar gibi oynabilirsin.ögrenciysen bile part time bir iş bul, ben öyle yapıyorum mesela..ve kendi paramı kendim veriyorum.insan istedikten sonra herşeyi başarır unutma.sevgiler..[hline]Spartan
Avalon uo shard GM
Sosyal ağlarda paylaş

Su var, ben 1 ay acc unu actırayım o sorun degıl, ama sonrası ıcın ben kımseye guvenemem. Malum sıfreyı bılmeden acc kapatılmıyor.Actırmak ıcın verırsın, daha sonra aksılık olur sana ulasamam fılan otomatık parayı cekerler falan fılan yanı. o yuzden bıraz zor senın durum. sımdı her nekadar sen bana guvenın dersen bıle, ben su yasamtımda babama bıle guvenmemeyı ogrendım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 18 August 2003 06:47 tarihinde demiş ki:
zaten çelişkiye neden olanda bu.. accını açtıramıyor ama aylık net parasını vs.yi rahat rahat ödeyebiliyor olman cidden garip..

Selam arkadaşlar. Bunları söyleyeceğinizi biliyordum fakat;
Tanıdık bir internet cafede takılıyorum ve net'e oradan giriyorum. Çalışma konusuna gelince, yaşım küçük olduğu için uygun bir yer bulamiyorum. Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla real'de yüz yüze görüşebiliriz. yine söylüyorum, kötü bir niyet yok...

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...