Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 isterseniz d2 lan yapalım eğer yaparsak ben ya yeni char ile başlarım yada eski char'ımla[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Tamam yapalım. Sizin evde mi toplanıyoruz?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hayır ya ben ip yi vericem girceksiniz şimdi :)[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 O zaman Local Area Network olmuyor:) Şimdi değil ama akşama olabilir. Yeni charlarla başlamak bana uygun. Bide 40 küsur bi druidim var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Akşam oldu yapıyor muyuz? :) Level 16 Paladin var onu büyütücem biraz. Single baydı.. Ee ne zaman başlıyoruz?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar