Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Grom_Hellscream, 02 Ocak 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
birde aklıma takıldı dizide su gibi adam öldürüyorlar ama polisle başları belaya girmiyor ne iş

ya adamlar mahkemeye giden davayi cevirebiliyorlar ise oldurulen adamlarla ilgili sorusturma yapilmamasi cok normal.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 02 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
Grom_Hellscream, 02 Ocak 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
birde aklıma takıldı dizide su gibi adam öldürüyorlar ama polisle başları belaya girmiyor ne iş

ya adamlar mahkemeye giden davayi cevirebiliyorlar ise oldurulen adamlarla ilgili sorusturma yapilmamasi cok normal.

İş devlete kalsa herkes ıcerde olacak kımse kalmıyacak[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
:) bu akşam izleyemeyecektim heehe yaşasın Show TV :)

Biliyordum derin birisinin parmagı var demiştim demekki Sn ABso engellemıs yenı bolumu :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bi kerede hatasiz cekilmesi goz onune alinamaz ki, o kagitlari 1 kere hadi islatip cektiler diyelim ya hatali bir sahne olursa, haydi bastan o kagitlari yazipta yine mi islatip aticaklar ki bazi sahnelerde 3-4 kere bile tekrar cekim yapilmak zorunda kaliniyo (rtv sektorunde oldugum icin kendimden biliyorum)[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

senin dedigine gore her cekimde kagitlari yerden tek tek topluyorlar

o degil dedigim bos a4 kagit destesi atiyor camdan asagi bu deste islatilirsa en azindan daha gercekci gorunurdu buruşuk bir sekilde ıslanmış bir kağıt düz ve beyaz olmaz.[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya...

AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005

yesil ejderha...[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...