MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya negüzel kurtlar vadisi sonra tatlı hayat olurdu perşembelerim çok güzel geçerdi (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya noldu bu mukkmel diziye bir bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bugün bizim okulun arka kapısında çekim yaptılar ; yani karaköyde bi arka sokakta ... Bizzat "ÇAAAKIRRR BAK BURAYA !" diye bağırdım... Zavallılar biz derse girene kadar bekledi...[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Valla süper bir bölüm geliyor abimler 4kişi basıyorlar ama tuzak filan var bakalım nası kurtulacaklar.15ine kadar kim bekliyecek.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Neden sürekli ara veriyor dizi ne kadar saçmalıyorlar Her perşembe bekliyosun aa yok ne güzel Neyse gelicek hafta varmış reklamlarını gördüm.. En son bomba sahnesi var bomba patlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya şey çok güzel şimdi bi olay oluyor ya çakır delleniyor insan gaza geliyor bakalım nabıcak diye sonra reklam giriyorlar 15 dk bizde izliyoruz tabi reklamlardan sonra nolcak diye bi bakıyoruz çakır aynen böle -Sniff (burun çekme efekti) bölüm bitti. 15 dk bi burun çekme efektri için bekletiyorlar uyuz oluyorum :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Adam sinüzit ne yapsın :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 fragmanlarini izledim cok guzel olacak... www.kurtlarvadisi.gen.tr den yukleyebilirsiniz[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bakalım bugün var 2 haftadır izleyemiyoz (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Umarım uzun bir bölümdür bu haftaki. Özledik valla. OFFFf 50 saat reklam girer şimdi bütün herkes özledi diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 buyuk gun geldi catti oh be ozlemisiz , cok bomba bolum gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hele bir başlasın...[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
footsteps Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 slm gerçi henüz bugun uye oldum ama gezerken gordum dayanamadım kendisi en sevdiğim dizidir de. zaten osman sınav gibi bi insan ve oktay kaynarcanın kalitesi birleşince...:) neyse bugun gorcez neler olcak ama ben de show tvnin yerinde olsam bayaaaa bi reklam koyarım 5 dk dizi 15 dk reklam olsa bile izlerim gozumu ayırmadan çünkü k.vsini ve bnm gibi çok adam var[signature][hline]you have my mind in a jar, my heart in your back-pocket; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Reklam izliyoruz zoraki ona canım sıkılmıyorda bazen son reklamı veriyorlar ondan sonra çakır bir burnunu çekiyor filmi bitiriyorlar onu görünce deliriyorum adamlar dalga geçiyor bizimlen.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
footsteps Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 orası dogru zaten ailenin diğer üyeleri "bir istanbul masalı" nı izlemek için butun materyalleri hazırlamış ve heyecanla beklio oluolar bende çakırın burun çekmesi için onları engelleyince kavga etiğimiz bile oluo :) hatta bi bolumde burun bile çekmedi aynı sahneyi gösterdiler çok ayıp ya[signature][hline]you have my mind in a jar, my heart in your back-pocket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Eee nolcak bu bölüm sizce reklamları seyrettinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 noldu yahu biri anlatsin[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 daha bitmedi fixer bu arada bildircin harbi delikanli adammış nası kodu :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 saniye saniye kurtlar vadisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bıldırcın acımadı cidden güzel bölüm yapmışlar bide sürekli geçmişteki olayları tekrar tekrar göstermeseler laz ziyanın olayını herhalde 5 6 kere gösterdiler bütün bölümler toplamı. *Gözümüz körde okadarda kör değil -Biz sınırımızı biliriz baba *Bende benden ne çıktığını bilirim itoğlu Böyle birşeydi lol çok güldüm.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 o bıldırcın ester'in adamı kesiin[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Gaz maskesi ile gül koklamam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yaw sifreli sifreli konusmayin ne oldu onu anlatin:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Lol Absolut seyde guzeldi su bomba sahnesinde Bi dakikaya yasin sigmaz yigenim =][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar