Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Truwan, 16 Aralık 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Ayrica Memati ayrildi artis oldu artik sokaklar benim ayagina yatti. Dogu Bey de fotografi Esad araciligiyla Hikmetten aldi. eklemeyi unutmusum onu :D evet memati olayi tatliya baglanacak, onda da hic akil yok ha, ne para var ne pul sokaklarda akli sira kendi dudugunu otturecek. Polata dua etsin seviyor keratayi ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ahahah rus edebiyatı duskunu ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 off keşke polatı öldürüp yerine geçse memati..karizma görsek biraz..miroğlu felan gelse off offff[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 iyi boyle[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 vay kirve vay amma plan yapmış şimdi şerefsiz doktorda çıkar meydana.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Mandooo, 16 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki: off keşke polatı öldürüp yerine geçse memati..karizma görsek biraz..miroğlu felan gelse off offff yavas gecsin diyorum :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Dedektif Polat Alemdar sinemalarda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Memati mi de tam tetikçi tipi var bence pek mafya babasi agir adam rollerine uygun degil.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kirve degil dedi polat ama bitecek artik haftaya[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya doktorda isin icinde, feraye ile goz goze geldiler demin gosterdiya polat sorgularken. Doktoru arastirarak yola devam edecekler.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Mandooo, 16 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki: off keşke polatı öldürüp yerine geçse memati..karizma görsek biraz..miroğlu felan gelse off offff öle olursa diziyi seyretmem valla rezalet,olurdu polat gibisi varmı 1.65 boy fiyaka basıo.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Gullu arabada giderken ibrahim tatlises'in bi sarkisi caliyorya o sarkinin ismini bilen var mi ya, biliyordum aklima gelmedi fittiricam simdi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Math-, 16 Aralık 2004 22:51 tarihinde demiş ki: ya doktorda isin icinde, feraye ile goz goze geldiler demin gosterdiya polat sorgularken. Doktoru arastirarak yola devam edecekler. doktorun işin içinde oldugunu herkes biliyorda doktora bişi diyemezler hemde safiye korur onu nergise yardım ediyor diye o masum fln der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tam da bitecek yerini buldu be kim olabilir ki ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Kurtlar Vadisi oyun kartlar yakında çıkıyormuş puahaha iyice koparırlar artık parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Polati olan kazanir kesin magicteki Lotus gibi bisii yaparlar tüm ülkede 2-3 tane fln olur tanesi 300000dolara flan gider.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Son reklamdan sonra kaçırdım söyledimi Polat kim yolladı diye?[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [POKEMON] Memati HP70 Saldırılar: Kafa Atma: 80 Topuktan Vurma: 100 ''Usta!''Diye Bağırarak Saldırma: 150 Defans: Abuk Subuk bir hareketle yere sinme -50 Özel Saldırı: Allahına kadar Yumruk +200[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yok solemedi de deli bakış attı :P[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sonunda ne oluyor? kaçırdım iyi mi.. O değil dedi, iki karizma baktı, cast mi girdi sonra -ki reklamlardan öncesinde göstermişlerdi zaten o kadarını?- alla alla =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 mito olabilir oldurmek isteyen .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben buldum Tabiki Rus baronu(çarı) ve onun yeni sağ kolu silah baronu[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hayda yeni sağ kolu mu Selim'i naptılar naptılar benim karizmatik yüzük öpen bıyıklarına hasta oldugum Selimimeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 onu bunu bırakın da çalan ibo şarkısı neydi geçen haftaki bölümde biri söyleyebilir mi? Ben arabaesk dinlemem ayağına yatmasın kimse, delikanlı gibi söyleyin işte.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Mandooo, 16 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: [POKEMON] Memati HP70 Saldırılar: Kafa Atma: 80 Topuktan Vurma: 100 ''Usta!''Diye Bağırarak Saldırma: 150 Defans: Abuk Subuk bir hareketle yere sinme -50 Özel Saldırı: Allahına kadar Yumruk +200 oahoahauaha isme bittim aaahaha..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar