AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kirve almaya geldi ya mirası...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aldımı?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 harbi ya aldımı :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 daha kimse bisey almadi. polat'in surekli biseyler aldigi para laz ziya'nin paraciklari. nesrin kaldiramadi, sanki ona para vermeyecekler ben sinir oldum. 700 milyon dolar'in 100 de birini cocuklarinin gelecegi icin alsa zaten krallar gibi yasarlar. hep bu kadinlar hep :) birde su avukat elif'e gicik olmaya basladim. herseyi karistiriyor. bence onun cani biseyler istiyor ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya ben zaten miroğlunun sevgilisine çok uyuzdum bi de polatın sevgilisine uyusum...abi bu kadar mı luzumsuz olur insan ya... hayır bunlara yazılan repliklerde berbat zaten...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: insight, 12 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Ne alaka ya bak S.Çakır nası oldu bak Pala tek kurşunla nası oldu K.V son surat.. walla nasıl okuyosn bilmiom ama polatn yara aldığı bi bölüm warmı biz onu söylüyoz.. Birinci sezonun sonu Polat isabet almıştı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 of keşke polat diziden ayrılsa....yerine miroğlu gelse...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 @scr...tam olarak sahneyi falan da sölesene...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Doğru walla yemesin mermi flm ama daha ilerki bölümlerde yemesini isteriz tabi :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Elif'e gicik oluyoruuuuuuuuuuuuum. O olsun bi bolumde de ya. ota boka atliyor. herseyi herkese anlatiyor. deli oluyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya Nesrine laf edip duruyorsunuz da bi düsünün babaniz parasini baska birine veriyor. Sizin banaizda 700 milyon dolar olsa ve deseki ben bunun 20sini sana veriim nas1lsa bu bile çok iyi yeter sana kalanlari baskasina veriyorum dese siz ne yaparsiniz? Biraz objektif düsünelim lütfen.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Math-, 12 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki: Elif'e gicik oluyoruuuuuuuuuuuuum. O olsun bi bolumde de ya. ota boka atliyor. herseyi herkese anlatiyor. deli oluyorum. al benden de o kadar, elif nedir ya, yok mu onu temizlicek bi delikanlı, vurusnlar gitsin, ver güllünün eline bi günlük tamam :D[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 :D Gullu koye donecek zaten o olacak, abaza herif eehaea.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: insight, 12 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki: @scr...tam olarak sahneyi falan da sölesene... Kumarhane baskınında amcamlar bunu Elif i Çakır ı Çakır ın kardeşini taramışlardı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Math-, 12 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki: :D Gullu koye donecek zaten o olacak, abaza herif eehaea. Eueheuh :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: EfsaneUye, 12 Aralık 2004 20:14 tarihinde demiş ki: said: Math-, 12 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki: Elif'e gicik oluyoruuuuuuuuuuuuum. O olsun bi bolumde de ya. ota boka atliyor. herseyi herkese anlatiyor. deli oluyorum. al benden de o kadar, elif nedir ya, yok mu onu temizlicek bi delikanlı, vurusnlar gitsin, ver güllünün eline bi günlük tamam :D offffffff =) bencede gullu 1 gecede bıraktırır dızıyı ona :)[signature][hline]Kırmızı 145. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 güllü den gerisi yalan diyorum...keşke bi de güllünün kardeşi çıksa onun gibi abaza karakterli..süper ikili olurlar...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dı mı butun kadınları goturseler etraftan :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi baronun kızını götürseler yeter...ha kafasına torba geçirdikten sonra...başka türlü bakılmaz yüzüne o kızın...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 baronun kızına can feda ya neyini beğenmedin ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bence şirin kız ama biraz soğuk bir tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gözleri ve ağzı acaip itici...itici bi kız bence..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Elif nasıl peki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 o da yaramaz...asiye ye hastaydım o da göçtü gitti :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar